GYŐRI AUDI ETO KC
13 x Magyar Bajnok
12 x Magyar Kupa győztes
3 x Bajnokok Ligája győztes

Hírek

Nora Mörk sikeres operáción esett át
Nora Mörk sikeres operáción esett át

A Győri Audi ETO KC játékosának hétfői súlyos sérülését követően szerda délelőtt már a műtétjére is sor került Győrben. A legmodernebb technikával végzett beavatkozás sikeres volt, habár a szalagszakadás mellett kisebb társsérüléseket is feltárt a műtétet végző orvosi team.

Három játékosunk versenyben a világ legjobbja címért
Három játékosunk versenyben a világ legjobbja címért

A szakértői szavazatok összesítését követően kirajzolódott az 5-5 fős mezőny a férfi és a női kategóriában, akik versenyben vannak a világ legjobb játékosa címért. Nagy örömünkre szolgál, hogy klubunk három játékosa – Nycke Groot, Nora Mörk és Stine Oftedal – is a cím várományosai között szerepel.
Most azonban a szurkolókon és a média munkatársain a sor, hogy 2018. február 20-ig voksoljanak arra a jelöltre, akit a 2017-es évben nyújtott teljesítménye alapján a legjobbnak ítélnek.
Szavazásra fel! 

Érdről érkezik átlövő Győrbe
Érdről érkezik átlövő Győrbe

Nora Mörk Nykobing elleni BL mérkőzésen elszenvedett sérülését követően szükségessé vált egy új balkezes lövő igazolása a Győri Audi ETO KC csapatába. A megoldás Mireya Gonzalez Alvarez, az ÉRD játékosa lesz, aki kölcsönbe érkezik Győrbe.

Debreceni kupagyőzelem
Debreceni kupagyőzelem

Aranyéremmel zárt a Győri Audi ETO KC U12-es csapata a 2018. február 2-4. között Debrecenben megrendezésre kerülő XI. Főnix Kupán. A győri együttes magabiztosan menetelt mérkőzésről mérkőzésre, s meg sem állt a kupagyőztes cím megszerzéséig.
Gratulálunk! 

Hosszú kihagyás vár Nora Mörkre
Hosszú kihagyás vár Nora Mörkre

Súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett a Győri Audi ETO KC norvég játékosa a csapat hétfő esti Bajnokok Ligája mérkőzésén, a dán Nykobing elleni találkozó második félidejében. 

Győzelem súlyosnak tűnő vezéráldozattal
Győzelem súlyosnak tűnő vezéráldozattal

A Győri Audi ETO KC együttese a BL-középdöntő második fordulójában hazai pályán 5116 fő előtt, fergeteges hangulatú mérkőzésen a dán Nykøbing csapatát fogadta. A zöld-fehérek már az első játékrészben magabiztos előnyre tettek szert, melyet végül tovább növeltek és fontos két pontot gyűjtöttek be.
Nem lehet azonban teljes a győriek öröme, ugyanis Nora Mörk a második félidő felénél súlyosnak tűnő sérülést szenvedett – az orvosi diagnózist követően jelentkezünk a részletekkel.
Végeredmény: 32-23 

Újoncot avatunk hétfőn
Újoncot avatunk hétfőn

Már csak néhány nap és megkezdi hazai BL-szereplését a Győri Audi ETO KC együttese – a középdöntő második fordulójában a dán bajnok Nykøbing Falster Håndboldklub együttesét fogadják Görbiczék az Audi Aréna Győrben.
A mérkőzés 2018. február 5-én (hétfőn) 19 órakor veszi kezdetét – élő közvetítés a Sport1-en!

 

Februári utánpótlás menetrend
Februári utánpótlás menetrend

Utánpótlás csapataink mozgalmas hónap elébe néznek 2018 februárjában is – a friss mérkőzés-menetrend már elérhető weboldalunk Utánpótlás aloldalának Program fülére kattintva!
Jó böngészést és jó szurkolást kívánunk!

Gyógyulófélben
Gyógyulófélben

A zöld-fehérek sérülésük miatt kényszerpihenőjüket töltő játékosai, Anja Althaus és Eduarda Amorim kitartó lelkesedéssel és töretlen motivációval dolgoznak, hogy mihamarabb visszatérhessenek a pályára. A hosszabb-rövidebb kihagyás sem szegte szerencsére jókedvüket – lelkesítő üzenettel kedveskedtek játékostársaiknak!

Hatgólos győzelem Siófokon
Hatgólos győzelem Siófokon

A Győri Audi ETO KC együttese Siófokra utazott a K&H női kézilabda liga soron következő fordulójára. Az első félidő kezdetben szoros küzdelmet hozott, a szünetre azonban már magabiztos előnnyel vonulhattak a zöld-fehérek. Kiss a második játékrészben is parádés védésekkel segítette a győri védőfal munkáját, végül hatgólos győzelmet és újabb bajnoki pontokat ünnepelhettek a vendégek.
Végeredmény: 21-27 

Támogatóink

GyőrAudi Hungária
AdidasAuchanOMVOTP Bank Nyrt.Tippmix
B&F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.HajdúsajtCutler Fitness GyőrCserpes Sajtműhely Kft.Cső-Lavina Kft.Eurokardán Kft.PerskindolLion Sport Kft.GK Invest Kft.GYŐR-SZOLHavanna Club Kft. (DiVino)Hotel KálváriaLeier Hungária Kft.GABUSZ Kft.Lanzarote TurismoRother Metal Kft.PannErgyFAMULUSOILEndo Plus ServicePatent Véd Kft.PHOENIX PHARMASCITECSzentkirályiTRIGOVidanet Zrt.Rába FrontLaguna
ESET NOD 32VDZ SYSBercsényi Miklós IskolaAudi Aréna GyőrKisalföldKisalföld.huGyőr+OxygenTerpola Web & Marketing
Termék a kosárba került!