Győri Audi ETO KC – Budapest Bank-FTC-Rightphone     34 – 13 (19-7)

Győr, 1500 néző. Vezette: Andorka – Hucker
ETO: PÁLINGER – MRAVIKOVA 6, HORNYÁK 3, SPIRIDON 3, Kovacsics 1(1), GÖRBICZ 4, VÉRTEN 3
Csere: HERR O. (kapus), TOMORI 5, HERR A. 4(2), AMORIM 4, Rotis-Nagy, Deáki 1, Kisfaludy
Edző: Konkoly Csaba
FTC: Gridnyeva – Berta 1, Németh Cs. 2, Szamoránsky P. 2, Szucsánszki 1, Zácsik 4(2), Kenyeres
Csere: Szidorova (kapus), Dajka, Bari-Nagy 1,Balogh B. 1, Szabó E., Szamoránsky A. 1, Szádvári
Edző: Elek Gábor

Kiállítások: 8, illetve 10 perc
Hétméteresek: 6/3, illetve 2/2

Öt percig tudta tartani magát a vendég csapat. 2-1-re még Zácsikék vezettek, legközelebb viszont 11-2-es győri előnynél találták meg az utat a győri kapuba. Az ETO védelme úgy mûködött, mint a Hypo ellen. A Fradi válogatottjai csak vergődtek a hazai védők szorításában, ha olykor lövéshez jutottak, akkor pedig Pálinger hárított. Hamar feladták a vendégek. Az arcokon lehetett látni, hogy már negyedóra után a meccs végét várták. Nem úgy a győriek, akiket viszont dicséret illett. Hiába dőlt el percek alatt a két pont sorsa, nem lankadt a hazaiak figyelme. Főleg védekezésben volt nagyon koncentrált a Konkoly-csapat, amely láthatóan élvezte a játékot.
Elek Gábor mindent megpróbált, de ezen az estén nem tudott jót húzni. A Pálinger helyére beálló Herr Orsolya mintegy 10 percig nem kapott gólt. Konkoly Csaba is hamar pályára küldte a cserepadon ülő játékosait, de a vendégeken ez sem segített. Görbicz parádés szélső gólja után húszig számolt a győri tábor és ekkor már tényleg mindenki a végét várta. Az Audi ETO nagyszerû játékkal gázolt át talán legnagyobb ellenfelén.

Konkoly Csaba: Elégedett vagyok a lőtt és a kapott gólok számával is Remek az erőnlétünk, amiért nagyon sokat dolgoztunk, dolgozunk hétközben. Hamar felőröltük a Fradit, partnerek voltunk a gyors, futós játékban és az is segített, hogy a BL-ben teljesen más ritmusban kell kézilabdáznunk. Ezt igyekeztünk erre a meccsre is átmenteni.

Elek Gábor: Teljesen érthetetlen volt, amit láttam. Nem így készültünk. Tíz perc után feladta minden játékosom. Ez egy tragédia volt, amiért én nagyon szégyenlem magam, remélem a játékosaim is. Meg fogjuk ezt beszélni, mert még egyszer ilyet nem szeretnék látni.