A mérkőzés előtt negyed órával még bőven voltak üres helyek az aalborgi Gigantium Isarenában, a kezdésre aztán már egy tût sem lehetett leejteni. A győri lányok egyébként jókedvûen érkeztek meg a csarnokba, ahol már várta őket 300 győri fanatikus. A viborgiak szinte egy profi boksz-világbajnokhoz hasonlóan vonultak be.
Gyorsan be is vittek két ütést Jurackék (2-0), de aztán a Kovacsicsék is megnyugodtak. és a fiatal irányító vezérletével átvették a vezetést. Láthatóan nem ismerték Misit a dánok, és ezt ki is használta az ETO. Mindkét kapus jól védett, de védekezésben akadtak hibák itt is, ott is. Sok győri büntető maradt ki, ráadásul Kovacsicsot piros lappal kizárták a német játékvezetők. A szünetben mégis az ETO vezetett.
Fordulás után sem változott semmi, Herr Anita és Tomori belőtte a heteseket, Pálinger meg lehúzta a rolót. Jurackot lenullázta a győri védőfal, és lerohanásból is az ETO volt inkább eredményes. A Görbiczet, Bradeanut, Amorimot és Kovacsicsot – egy idő után – nélkülöző  zöld-fehérek végig vezetve magabiztosan nyertek Aalborgban.