Győri Audi ETO KC–DVSC-Aquaticum 27–25 (16–9)

Győr, 1500 néző. V: Bujdosó, Tomecskó
ETO: PÁLINGER – Hosszu 1, Amorim 1, TOMORI 4, SPIRIDON 3, Kovacsics A. 3 (1),, VÉRTEN 7.
Csere: Herr O.(kapusok), Rotis-Nagy 3, Herr A. 1, DEÁKI 3, Kisfaludy 1 (1), Horváth B.
Edző: Konkoly Csaba
DVSC: PASTROVICS – CSÁKI 4, Uhraková 2, BOGNÁR B 3 (1), SZABÓ V. 3, Orbán 3, Kazai.
Csere: Kiss É (kapus), Hornyák D. 1, STUPARICOVÁ 5, Sinkarenko 3, Crap 1, Kovás A. 2 (1).
Edző: Bakó Botond
Kiállítások 2, ill. 4 perc
Hétméteresek:. 3/2, ill. 2/2

A klub vezetői a mérkőzés előtt búcsúztak az eligazoló játékosoktól. A Podravkához igazoló Herr Orsolyától, az Oldenburgba tartó Herr Anitától, az Ausztriába visszatérő Gabriela Rotis-Nagytól, a valószínûleg a Fehérépbe szerződő Horváth Bernadettől és a jövőre Hajdúnánáson játszó Karnik Szabinától. Hír még a győriek háza tájáról, hogy visszatér a Fehéréptől Szegedi Orsolya, aki újabb egy évre kötelezte el magát Győrbe.
Frissen, szellemesen kezdett az ETO, a játékosok élvezték a játékot és esélyt sem adtak a vendégeknek. A második félidőben a Herr-testvérek képviselték a rutint a zöld-fehérek között. Ennek ellenére a Debrecen csak az utolsó 10 percben tudott faragni hátrányából, de izgalmassá nem tudta tenni az összecsapást.

Konkoly Csaba:  Gratulálok csapatomnak, egész évi teljesítményéért, és a mérkőzés nagy részében pályára lépő fiataloknak is, akik becsülettel helyt álltak.
Bakó Botond: Köszönetemet fejem ki valamennyi játékosnak, vezetőknek, szurkolóknak, támogatóinknak az egész évben nyújtott támogatásukért, játékukért, munkájukért.