Győri ETO FKC – Líbia U21 24-26 (12-12)
Győr. Vezette: Natkai Norbert, Szalay Zoltán
ETO: SARMON Szabolcs – Hollós Máté 2/1, Báthori Gábor 1, Kőhalmi Dániel, HORVÁTH Adrián 7, Petrovszki Péter 1, Paár Olivér 3.
Cs.: Somogyi Ádám (kapus), Horváth János 3/1, Báthori Péter 1, Bella Viktor 2, Kalmár László 3, Németh Norbert, Kása Dániel, Rádli Ferenc 1.
Edző: Vura József

A Tatán edzőtáborozó és a Tunéziában megrendezésre kerülő világbajnokságra készülő Líbia válogatottja volt a Győri ETO FKC mai ellenfele.
A győriek góllal kezdték a találkozót, de az egységesebb képet mutató vendégek folyamatosan egy-két gólos előnyre tettek szert. Elsősorban a balkezes átlövőjük volt eredményes. A hazaiak nem adták fel és a félidő vége előtt büntetőből át is vették a vezetést, de nem sikerült előnnyel pihenőre térniük, egy begyakorolt figurából egyenlítettek az afrikaiak.
A második játékrészt három gyors győri gól vezette be, a vendégek csak szépíteni tudtak az eredményen. A félidő közepére azonban elfogyott Vura mester tanítványainak az előnye, ekkor zsinórban négy gólt is kaptak. Az ETO még eljutott az egyenlítésig, de fordítani már nem tudott, sőt a mérkőzés végén – elsősorban a kapkodó támadójátékuknak köszönhetően – támadásban sokat hibáztak és ezt kihasználták a rutinos líbiai fiatalok.
A második felkészülési mérkőzésén is vereséget szenvedett a Győri ETO FKC, de a szeptember közepén kezdődő bajnoki rajtig még van idő a játékosok összecsiszolására.