Leganger védésével és Larvik-góllal indult a meccs, ám Görbicz és Radicevic révén egy perc alatt fordítottunk. Hetesből Görbe növelte az előnyt, majd Lunde védett, s jöhetett az újabb sikeres Görbicz-büntető. Hat perc alatt négyet lőttünk és csak egyet kaptunk! Aztán jött Radicevic, majd Löke gólja – és a 8. percben 6-1-nél a norvég időkérés. Amorim két góljával 10 perc elteltével öttel vezettünk. 8-3-ról gyorsan 8-5 lett, így Lekic gólja jó idegnyugtató volt. Negyedóra elteltével 9-6 volt az állás csapatunk javára. Vérten kezdte a második fertályóra góljainak sorát, amihez gyorsan Radicevic is feliratkozott. A kapusok mindkét oldalon bravúrokat mutatnak be, a játék és a hangulat is fantasztikus. Utóbbit Görbicz, majd Vérten gólja tovább fokozta. 22 perc elteltével 13-8-ra vezettünk. A csarnokban zúgott a „Hajrá ETO”! A hangulatot emelte Görbicz újabb hetesgólja, s az a tény, hogy már hat volt előnyünk. Aztán hét, mert Görbicz bizonyította, hogy nem csupán a büntetővonal környékén érzi jól magát, meg az ellenfél kapuját. Az első játékrész utolsó percében Vérten, majd az utolsó másodpercében Görbicz szerzett újabb gólt, így a szünetben 17-9-re, azaz nyolc góllal vezettünk. Zengett a csarnok, valóban „játszott” az ETO!
A második félidő Lunde Haraldsen védésével, majd Amorim góljával kezdődött, így már kilencre nőtt az előnyünk. Görbicz hetesével, majd Amorim bombájával jutottunk újból nyolcról a kilencre. Emberelőnyből hat gólra zárkózott fel a Larvik (20-14). Görbe fantasztikus – de ezt eddig is tudtuk. Előbb hetesből talált be, majd Radicevic találata után ziccerből is. A 41. percben már a 10. góljánál járt. Ekkor 23-16-ra vezettünk. S közben ne feledjük: Görbicz ezekben a percekben két alkalommal támadásindítást is bravúrosan lefülelt. Löke találata után, 24-27-nél, a 44. percben időt kért a Larvik edzője. Katrine Lunde Haraldsen bravúrjait követően Amorim gólja fokozta a hangulatot. Tíz perccel a vége előtt ötre zárkóztak fel a norvégok, majd jött Löke, aztán Görbicz, s megint héttel vezettünk. Tapsolt mindenki, még Karl Erik Böhn is, aki a kispadnál fantasztikusan együtt élt a játékkal. Görbicz „kínaija” után Lunde védés, majd két Lekic gól – és szinte felrobbant a csarnok! Hát még amikor Lunde hetest, majd ziccert hárít. Elképesztő volt! Három perccel a vége előtt ismét kilenc volt az előny (30-21). Aztán megint egy megfogott hetes Lunde részéről, majd közös ünneplés a kispadnál: Pálinger Kati ölelte át a kapuban parádézó csapattársat. Fantasztikus ez a jelenet is, ahogy az egész meccs, és a lányok produkciója! A 29.percben rászámolt a közönség a Larvikra – Vérten góljával megvolt a tíz közte! A vége 31-22 lett!
Ez parádés volt lányok, sőt mi több: tanári! A Bajnokok Ligája címvédőjét sikerült Győrött „megleckéztetni”! Bravó, bravó, bravó!
Gólszerzőink: Görbicz 12, Amorim 5, Radicevic 4, Vérten 4, Löke 3, Lekic 3.