A válogatottban Görbicz Anita, Hornyák Ági, Kovacsics Anikó és Orbán Adrienn képviseli klubunk zöld-fehér színekeitt. KEB  a szövetség honlapjának így nyilatkozott:
"Rendkívül erős csapattal találkozunk a márciusi Eb-selejtezőkön. Németország a decemberi világbajnokságon legyőzte Norvégiát, a tavalyi világbajnoki kvalifikáción pedig a magyar válogatottat - mondta el Karl Erik Böhn szövetségi kapitány. - Ám a mi csapatunk is erős, első körben hazai pályán feltétlenül a győzelemre készülünk. A németektől több játékos is hiányzik, de tudom, hogy minden poszton nagy tudású, rutinos kézilabdázók állnak Heine Jensen kollégám rendelkezésére. A két csapat képességei alapján szoros meccsekre számítok. Ami a magyar keretet illeti, sajnálom Vérten Orsolya sérülését, de szerencsére így is remek játékosok állnak rendelkezésemre, akik ráadásul jó formában is vannak. Nyíregyházán nem is lehet más célunk, mint a győzelem, amellyel voltaképpen bebiztosítanánk az Európa-bajnoki részvételünket, és a siker nagyszerű alapot adna a németországi mérkőzéshez."

A magyar női válogatott kerete:
Kapusok: HERR Orsolya (Siófok KC-Galérius Fürdő), KISS Éva (Veszprém Barabás KC)
Jobbszélsők: KOVACSICZ Mónika (FTC Rail Cargo Hungaria), ORBÁN Adrienn (Győri Audi ETO KC)
Jobbátlövők: HORNYÁK Ágnes (Győri Audi ETO KC), RÉDEI-SOÓS Viktória (Hypo Niederösterreich, osztrák)
Irányítók: GÖRBICZ Anita (Győri Audi ETO KC), KOVACSICS Anikó (Győri Audi ETO KC), SZUCSÁNSZKI Zita (FTC Rail Cargo Hungaria)
Beállók: CIFRA Anita (FTC Rail Cargo Hungaria), SZABÓ Valéria (Zvezda Zvenyigorod, orosz), SZAMORÁNSKY Piroska (FTC Rail Cargo Hungaria)
Balátlövők: BULATH Anita (Veszprém Barabás KC), SZEKERES Klára (ÉTV-Érdi VSE), TOMORI Zsuzsanna (FTC Rail Cargo Hungaria), ZÁCSIK Szandra (FTC Rail Cargo Hungaria)
Balszélső: VINCZE Melinda (ÉTV-Érdi VSE)

Szövetségi kapitány: Karl Erik BÖHN
Edző: SITI Bea
Orvos: dr. SZIKORA Gyula
Fizioterapeuta: SZIKRA-MEZEY Csaba
Technikai vezető: LANGAUF István
Erőnléti edző: Tord ELLINGSEN

A válogatott márciusi Európa-bajnoki selejtezői:
2012. 03. 22., 18:15, Nyíregyháza: Magyarország-Németország
2012. 03. 25., 15:00, Trier: Németország-Magyarország