Izgalmas csatát hozott a magyar-szerb bronzmeccs. A hazai pályán lévő szerbek legyőzéséhez nyolcadik meccsén is nagyot kellett nyújtania a magyar válogatott tagjainak. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, de végig inkább a magyarok akarat érvényesült. Görbe egész meccsen hibátlanul lőtte a büntetőket, emellett Rédei-Soós Viki volt az egyik nyerőember kilenc góljával, melyek jókor jöttek és sokszor lendítették át a holtponton a fáradt csapattársakat. A meccsen a rendes játékidő döntetlenjét követően a kétszer 5 perces hosszabbításban sikerült megnyerni a bronzérmet az Andrea Lekic vezette Szerbia előtt.

A magyar válogatott minden tagjának és vezetőinek gratulálunk!

A döntő hasonlóan izgalmas csatát hozott, mint a bronzmeccs. Norvégia és Montenegró gyakorlatilag újrajátszotta az augusztusi olimpiai finálét. A kiélezett csatát végül kétszeri hosszabbítás után ezúttal Montenegró nyerte, Norvégia ezüstéremmel gazdagodott.

Gyakorlatilag a győri játékosok minden érmet hoznak haza Győrbe, Jovanka Radicevic arany, Katrine Lunde Haraldsen és Heidi Löke ezüst, Görbicz Anita, Herr Orsi, Kovacsics Anikó és Rédei-Soós Viktória bronzérmet hoz haza a Rába-partjára. Nem mellesleg Andrea Lekic negyedik lett Szerbiával, Raphaelle Tervel pedig végül kilencedik helyen végzett a francia válogatott tagjaként.

A torna All-Star csapatában négy győri is helyet kapott:

Kapus: Katrine Lunde-Haraldsen (norvég)
Jobbszélső: Jovanka Radicsevics (montenegrói)
Jobbátlövő: Katarina Bulatovics (montenegrói)
Irányító: Andrea Lekics (szerb)
Beálló: Heidi Löke (norvég)
Balátlövő: Sanja Damnjanovics (szerb)
Balszélső: Polina Kuznyecova (orosz)

A torna legjobb játékosa: Anja Edin (norvég)
A legjobb védő: Anja Althaus (német)