Az első játékrészt a Vardar ellen simán kikapó szlovének kezdték jobban, de a Rosztov nem adta magát olcsón. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, Wörz utolsó pillanatban szerzett góljával vezetett félidőben a Ljubljana 16-15-re. A második játékrészben sokáig maradt a szoros állás, az utolsó 10 percben azonban állva hagyta a Krimet az orosz csapat és 27-21-re megnyerte második meccsét is a tornán.

A mérkőzés legjobb játékosai:  Katarina Krpez - Krim Ljubljana, Vladlena Bobrovnikova - Rosztov

A nap második meccsén a Vardar nagyon bekezdett a Metz ellen. A franciák az első félidőt még átaludták(17-9 a macedónok javára), ám a második játékrészben feljöttek két gólra. Egyelíteniük nem sikerült, így az utolsó percekben bebiztosította győzelmét a Szkopje. A végeredmény 28-23.

A mérkőzés legjobb játékosai: Jovanka Radicevic - Vardar, Paulie Badouin - Metz 

A második nap zárómeccsén az Audi ETO a Lipcse ellen lépett pályára 1400 néző előtt a Magvassyban. A zöld fehérek ezúttal a 10. percben hagyták állva ellenfelüket, ekkor  5-3-ról 18-7 lett a félidő vége. A második játékrész elején kiegysensúlyozottabb lett a találkozó, felváltva estek a gólok , de csak szorosabbá tudta tenni a mérkőzést a Lipcse, izgalmasabbá nemigen. Az Audi ETO a lefújásig megőrizte kétszámjegyű előnyét, a vége 32-19 a zöld-fehérek javára.