A Győri Audi ETO KC 16-os keretéből könnyebb megmondani azt, hogy kik maradnak a héten Győrben. Hornyák Dóra biztosan, ő sérülésből lábadozik. Rajta kívül Szepesi  és Hornyák Ági, valamint Raf Tervel marad a Rába-partján. Siriánra és Korsósra a junior válogatottnál számítanak, Amorim pályára lép Szombathelyen a Provident-Kupán a brazil válogatottal, Bulatovic is elutazik a montenegróiak edzőtáborába, ugyanúgy mint Löke és Lunde, akik a norvég nemzeti csapatnál szerepelnek.

A magyar válogatottba az Audi ETO-ból hatan kaptak behívót Hajdu Jánostól az október 25-27. között sorra kerülő szombathelyi Provident Kupára és az azt megelőző felkészülési időszakra. A csapat október 21-én kezdi meg az edzéseket Szombathelyen. 

- A keret gerincét nyilvánvalóan a tavalyi Eb-bronzérmes csapat adja – hangsúlyozta Hajdu János szövetségi kapitány az MKSZ hivatalos weboldalának adott nyilatkozatában. - A bajnoki mérkőzéseken nyújtott teljesítmények, illetve szerkezeti okokból behívtam Planéta Szimonettát és Mayer Szabinát is. Október végén a válogatott héten kezdődnek meg az Eb-selejtezők a jövő évi magyar-horvát rendezésű Európa-bajnokságra. Ha ezt szem előtt tartjuk, akkor tétmérkőzéses kötelezettség híján a lehető legjobban használjuk ki a hetet, hiszen négy napnyi felkészülést követően a kontinensviadal társ-házigazdája, Horvátország, a legerősebb Európán kívüli válogatott, Brazília, valamint az olimpiai bajnok Norvégia ligaválogatottja ellen léphetünk pályára, de az északiak is több olimpiai bajnokkal érkeznek Szombathelyre. Remélem, itthon tartjuk a Provident Kupát!

A magyar női válogatott kerete a Provident Kupára:
Kapusok: Herr Orsolya (Győri Audi ETO), Kiss Éva (Fehérvár KC)
Jobbszélsők: Bognár-Bódi Bernadett (Győri Audi ETO), Kovacsicz Mónika (FTC Rail Cargo Hungaria), Orbán Adrienn (Győri Audi ETO)
Jobbátlövők: Planéta Szimonetta (Veszprém Barabás Duna Takarék), Rédei-Soós Viktória (Győri Audi ETO)
Irányítók: Görbicz Anita (Győri Audi ETO), Kovacsics Anikó (Győri Audi ETO), Szucsánszki Zita (FTC Rail Cargo Hungaria)
Beállók: Cifra Anita (FTC Rail Cargo Hungaria), Mayer Szabina (Fehérvár KC), Szamoránsky Piroska (FTC Rail Cargo Hungaria)
Balátlövők: Bulath Anita (Dunaújvárosi Kohász), Szekeres Klára (ÉTV Érd), Tomori Zsuzsanna (FTC Rail Cargo Hungaria), Triscsuk Krisztina (ÉTV Érd), Zácsik Szandra (FTC Rail Cargo Hungaria)
Balszélsők: Vérten Orsolya (FTC Rail Cargo Hungaria), Vincze Melinda (Dunaújvárosi Kohász)

Szövetségi kapitány: Hajdu János
Edző: Siti Bea

PROVIDENT KUPA, női válogatott torna
2013. október 25-27., Szombathely, Arena Savaria
Program:
Október 25.
17:00 Magyarország-Norvégia 
19:00 Brazília-Horvátország
Október 26.
13:05 Magyarország-Brazília 
15:05 Horvátország-Norvégia
Október 27.
10:00 Norvégia-Brazília
12:05 Magyarország-Horvátország