A két csapat Karl Erik Böhnre emlékezett a mérkőzést kezdete előtt. Görbicz Anita és Gro Hammersend felavatta azt az emléktáblát, amit majd az új győri multifunkcionális sportcsarnokban, az Audi Aréna Győrben helyeznek el a norvég szakvezetőre emlékezve.

A meccset a Larvik kezdte, Mörk hetesből, Wojtas és Blanco lerohanásból volt eredményes. Orbán szépített majd Solberg lőtte be az újabb vendég gólt (1-4). Orbán szélről lőtt góljára Wojtas válaszolt, majd Kovacsics ejtett be egy hetest Toft kapusnak. A kilencedik percben kétgólos hátrányban Ambros Martín elérkezett látta az időt egy időkérésre. A követkő találatot azonban nem az Audi ETO, Hanem Wojtas lőtte, sőt Hammerseng góljával már 7-3-ra a Larvik vezetett. Amorim egy hatalmas bombával jelezte, hogy ő is a pályán van, de Mörk gyorsan visszaállította a négygólos különbséget, sőt Solberg egy labdaszerzés után már a 9. larviki gólt szerezte. Susann Müller is betalált, majd Gjekstad mester is kikérte idejét 5-9-es meccsállásnál a 14. percben. Rigeluth is betalált majd Löke is elkezdte a gólgyártást. Kettős emberelőnyt sem sikerült gólra váltani sajnos, sőt, Solberg egy lerohanásból be is talált Grubisic-nek (6-11). Stange gólja után már hattal vezetett a Larvik, majd a 23. percben már héttel, ismét Stange talált be. Breivang kiállítása után a megítélt hetest Görbe lőtte be, majd Johansen is kétpercet kapott, Korsós pedig gyorsan faragott is a győri hátrányon. Sen góljára a kiállításból visszatérő Johansen válaszolt (9-14) Milanovic Litre Görbe álompasszát váltotta gólra, majd Sulland is beköszönt, de Hornyák Ági gólja után ismét csak négy volt az Audi ETO hátránya. Nem sokiág, hiszen Stange újból túljárt a győri védelem eszén. Potyogtak a gólok, Görbicz után Sulland volt még a félidő végén eredményes, így 12-17-es vendég vezetést mutatott az eredményjelző.
 

Wojtas szerezte az első gólt a második játékrészben, majd Görbicz értékesített egy hetest. Riegeluth is betalált Herrnek, majd Görbe újabb hetest értékesített. Hammerseng is betalált (14-20), majd ugyanő ismét beállította az eddig legnagyobb, hétgólos különbséget. Wojtas lőtte a 22. vendég gólt, ráadásul Amorimot kiállították. Sulland góljára Amorim válaszolt, majd jött egy larviki időkérés. Aguilar is betalált, Görbicz két gyors góljával zárkozótt csapatunk közelebb, de Edin gyorsan lehűtötte a kedélyeket, azonban Müller ismét faragott a hátrányon (19-25). Mörk harcolt ki hetest, Riegeluth be is lőtte, majd Müller két gólja következett. Hammerseng gólja után Ambros Martín időt két hatgólos hátrányban, de gólt nem mi, hanem a Larvik szerzett, Edin lövése valahogy utat talált a győri kapuba. Müller gólja volt a 22. győri gól az 55. percben,majd hetest kapott a Larvik, Riegeluth ezt is belőtte. Sen góljára Mörk válaszolt az utolsó percben de a slusszpoén Milanovic Litre-é volt, így végül hatgólos 30-24-es vereséget szenvedtünk a PWC Handball Fiesta második najpán.


A torna további programja:
augusztus 24. vasárnap 15:00 Vardar-Larvik