1. félidő:

Még el sem kezdődött a mérkőzés, máris elvesztette egyik ikonját csapatunk: Heidi Löke a bemelegítés során hátfájdalmakra panaszkodott, és nem is tudta vállalni a játékot a Magyar Kupa mérkőzésen. Csapatunk a Herr - Bognár-Bódi - Hornyàk - Litre - Kovacsics - Amorim - Szepesi összeállításban kezdte meg a találkozót. Szekerczés nyitotta a gólok sorát, erre Kovacsics válaszolt. Such szélről mattolta Herrt, majd Amorim harcolt ki hetest, ez Kovacsics lőtte be. Such ismét egyedül maradt a szélen, be is lőtte a helyzetét. Támadásban Kovacsics harcolt ki büntetőt, és okosan ejtett Pastrovicsnak feje felett a kapuba (3-3), majd Hornyák Ági már a vezetést is megszerezte, majd Bognár-Bódi indításból is betalált. Szekerczés eresztett meg zúgó bombát Herrnek, erre gyorsan Amorim válaszolt a túloldalon. Szekerczést nem tudtuk tartani (5-6), de támadásban jól mentek a dolgok, Litre harcolt ki hetest, Kovacsics pedig ezt is belőtte. Such góljával tapadt a Siófok, majd Ambros Martín kért időt. Ekkor több lehetőség is kimaradt mindkét oldalon, végül Bognár-Bódi talált be, a 13.perc végén 6-8-as állásnál a hazaiak is időt kértek. Szepesi használta ki a Piedade kiállítása miatti emberelőnyt, majd ismét Szekerczés szerezte a házaik gólját. Sérülése után újra pályára lépett Susann Müller, de gólt ebből a támadásból nem szereztünk, Litre harcolt ki egy hetest, de Pastrovics védte Kovacsics kísérletét. Erdősi csökkentett egy gólra előnyünket, de Müller gyorsan megszerezte első gólját a meccsen(8-10). Planéta növelte ismét három gólra az előnyünket, majd Kovacsics négyre. Erdősi gólja tartotta a lelket a hazaiakban, se Aguliar gyorsan belőtte a 13.gólunkat, majd két perccel később a 14.-et. Szélről Kovacsics góljával 6-tal vezettünk (9-15). Szinte lemásoltuk az előző gólt, Kovacsics ismét eredményes volt. Jött a második hazai időkérés, de gólt Hornyàk és Sen révén mi szereztünk. Kovacsics beállította a közte 10-et (9-19), majd Erdősi vitte le egyszámjegyűre a különbséget. Félidőben 9 góllal vezettünk, 10-19-re.

2. félidő:

A második játékrészt is Szekerczés gólja nyitotta, erre Szepesi válaszolt szélről egy ejtéssel. Grubisic kezdett a győri kapuban, Kumpel pedig a hazaiaknál. Sen találatára Orbán válaszolt. Hetest kapott a Siófok, ezt Orbán lőtte be, majd Litre is betalált(13-22). Újabb hetest kapott a hazai csapat, de Grubisic védett. Sen szép találatára Piedade válaszolt, majd Deáki is betalált. Planéta kapufás gólt lőtt, de Piedade ismét betalált (16-24). Planéta ismét egy védhetetlen bombával jelentkezett, majd Erdősi ismét gólt szerzett. Kovacsics újabb hetest harcolt ki, es sajnos hagyta is ki. Such gólja hozta közelebb a hazaiakat (18-25), Piedade újabb gólja után Ambros Martín is időt kért. Planéta óriási bombával hűtötte le a hazai kedélyeket, majd Korsós szerzett lerohanásgólt. Aguilar hetest harcolt ki, ezt Korsós lőtte be, majd Sen is egy lerohanásgólt ért el(19-29). Amorim lőtte a 30.gólunkat, majd Deáki kapott kétpercet, a hetest pedig Korsós értékesítette. Orbán gólja után Müller szélről volt eredményes, majd Korsóst állították ki. Fauszt kozmetikázott az eredményen, de Aguliar újból betalált (21-33). Fauszt újabb góljára Hornyàk Ági válaszolt, majd Polics is eredményes volt, de Hornyàk Ági ismét válaszolt. Szabadfi gólja után -ki más, mint- Hornyàk szerezte a győri gólt. Schneider kapott kétpercet Szepesi ellenében elkövetett szabálytalanságáért, a hetest Baracskai lőtte be, ezzel első élvonalbeli gólját lőtte a felnőttek között. Fauszt találatára újfent Hornyàk Ági válaszolt kétszer is. Buzsáky gólja után Baracskai szélről is betalált, az utolsó gól azonban a hazaiaké volt. 40-27-re győztünk idegenben!

Női kézilabda Magyar Kupa IV. forduló, Siófok, 1000 néző
Siófok KC - Győri Audi ETO KC 27-40 (10-19)

Siófok KC:
Pastrovics

Erdősi 4

Orbán 3 (1)

Deáki 1

Wörz

Piedade 3

Such 4.

Csere: Schneider

Szabadfi

Szekerczés 5

Szalai

Fauszt 4

Valiantjina

Polics 1

Termány

Buzsáki 1.

Kétpercesek: 3.

Vezetőedző: Golovin Vlagyimir.

Győri Audi ETO KC:
Herr,

Hornyák 7

Litre 1

Amorim 2

Bognár-Bódi 2

Kovacsics 8 (3)

Korsós 3 (2).

Csere: Grubisic

Baracskai 2 (1)

Sen 4

Müller 2

Aguilar 3

Planéta 4

Szepesi 2.

Kétpercesek: 1.

Vezetőedző: Ambros Martín.

Ambros Martín értékelése: „Furcsa mérkőzés volt a mai, de ez teljesen normális ilyen terhelés mellett, amelyet most átélünk. Egy-egy nehezebb szakasz mindig bejön, de az a fontos, hogy csapatként átlendüljünk a nehézségeken, és segítsük egymást.”

Bognár-Bódi Bernadett nyilatkozata: „Nem vagyunk könnyű helyzetben a hiányzók miatt, én magam sem, hiszen egyedül vagyok jobbszélső, de igyekszem megoldani a feladatot. Szerintem fejben dől el, fizikailag végülis bírjuk a terhelést, de mentálisan nehéz folyamatosan magas szinten teljesíteni.”