Az ifjúsági találkozón az első félidőben kifejezetten gyengén játszott csapatunk Gyulay László edző értékelése szerint.  - Ezt követően közepes szintet hoztunk. Az eredmény ellenére nem elégedett a szakember.

Borsa Eszter beállónk szerint „az első félidő nyögvenyelősre sikerült, nem találtuk a ritmust. A védekezés megoldása sem volt az igazi. Támadásban sok pontatlan passzunk volt. A második félidőben összeállt a védekezésünk, a támadásban voltak inkább hibák, de összességében feljavultunk a második játékrészre. Én magam tudtam azt teljesíteni, amit edzéseken gyakoroltunk, megtartani a zárásokat, és próbáltam a felső lövésekre koncentrálni.”

A junior mérkőzés nagyjából lekottázta az ifit, „egy kifejezetten kellemetlen stílusú ellenfél ellen az első félidőben senki nem akart kapura lőni, nem vállaltuk fel az egy-egy elleni játékot. A második félidőben a védekezésünk összeállt, a lányok már vállalkoztak, több kapura lövésünk volt, és az egy-egy elleni játék is nagyobb aktivitást mutatott. Ennek ellenére magabiztosan sikerült legyőzni az ellenfelet. " – összegezte a találkozót Danyi Gábor edző.

Horváth Petrát korosztályos válogatott átlövőnket is megkérdeztük: „Ezen a második meccsen már mindenki fáradt volt. Nyitottat védekeztünk, ami már egyre jobban megy. A lövések is mindenkinek jól mentek, mindannyian nagyon akartunk a pályán, odatettük magunkat.”

NB I női ifjúsági, 13. forduló
Audi Aréna Győr
2015.01.10. 14:00
Győri Audi ETO KC – MTK Budapest: 35 – 22 (14 – 12)
Játékvezetők: Fábián Balázs, Földesi Csaba
NB I női junior, 13. forduló
Audi Aréna Győr
2015.01.10. 16:00
Győri Audi ETO KC – MTK Budapest: 32 – 24 (16 – 14)
Játékvezetők: Fábián Balázs, Földesi Csaba