Első félidő:

Az Érd kezdte a második elődöntőt az Audi Aréna Győrben a Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjében. A találkozó előtt az első elődöntőben az FTC könnyedén intézte el az MTK-t, ők várták ellenfelüket a vasárnapi fináléba. Nálunk Herr kezdett a kapuban, Bódi, Löke, Sen Korsós, Aguilar, Kovacsics hatos védekezett. Az első gólt Kovacsics lőtte hetesből, majd két perccel később kihagyott egyet, a túloldalon Krpez hetesből egalizált. Újabb hetest kapott az Érd, Krpez ezt is belőtte. Hornyák szép góllal egyenlített a 7. percben, majd Aguilar már a vezetést is megszerezte. Krpez egy érdekes bírói ítéletet követően újfent betalált, Planéta és Sen góljaival azonban ismét nyálunk volt az előny, de Krpez ismét tarthatatlan volt. Löke harcolt ki hetest, ezt Korsós vállalta el, de a felső lécről sajnos kifelé pattant a lövése. Krpez kapott kiállítást, majd Bódi szélső gólja után hetest lőhetett az Érd, Schatzl talált be (6-5). Löke megszerezte első találatát a meccsen, csakúgy mint Pálos Bognár a túloldalon. Az Sen és Aguilar góljai után 9-6-os győri vezetésnél időt kért az Érd, de ez sem segített. Löke Bódi, Litre majd ismét Löke szerzett gólt, és 13-6 után törte csak meg a hosszú gólcsendet Klivinyi a 24. percben. Krpez után Szepesi talált be, 14-8-as vezetésnél időt kért Ambros Martín is. Klivinyi góljára Kovacsics hetesből válaszolt, majd Schatzl egy labdaszerzést követően mattolta Herrt. Litre hetest harcolt ki a félidő vége előtt 30 másodperccel, ezt Kovacsics be is lőtte. Újabb Gól nem született, 16-10-re vezetett egy féLidő után az Audi ETO.

Második félidő:

Löke és Kovacsics góljaira Krpez válaszolt, majd Löke szerzett egy szerencsés gólt(19-11). Kovács gólja után hetest kapott az Érd, de Grimsbo kivédte Schatzl próbálkozását. Müller gólja után jött az érdi időkérés, Sen gólja után Signate iratkozott fel a góllövőlistára (21-13), majd Kisfaludy is betalált. Herr saját kapujából szerzett gólt majd Löke Vukcevic Müller voltak a gólszerzők. Löke kiállítást kapott, az Érd hetest kapott, de Grimsbo ezúttal is védett, Krpez kísérletét hárította a hálóőr. Szekeres kapott kiállítást, mi hetest, ezt Kovacsics lőtte be, meg lett ezzel a góllal a közte tíz is(25-15). Sen növelte tovább előnyüket, ekkor érkezett a vendégek utolsó időkérése. Csapó váltotta Herrt, Takács gyorsan felavatta a még be sem melegedő kapust, majd Planéta szerzett gólt, Sen pedig az ötödik találatát jegyezte a meccs 54. percében. Sen nem sokkal később kétperces kiállítást kapott, ezt Szekeres használta ki. Hetest kapott az Érd, ezt Takács értékesítette. Vukcevic kapott azonnali pirosat Aguilar elleni ütésért az 58. percben. Aguilar még betalált, ezzel a góllal 29-18-ra alakította a végeredményt. A bronzmérkőzésen MTK-Érd meccset rendeznek, míg a döntőben ismét összecsap a két zöld-fehér csapat, azaz FTC-Győri Audi ETO KC meccset rendeznek a Török Bódog Női Kézilabda Magyar Kupa Négyes Döntőjében.

Ambros Martín értékelése: „Gratulálok a csapatomnak, és elégedett vagyok a játékkal is. Elértünk első idei célunk kapujába, amely mindenképpen fontos mérföldkő. Építkezünk szorgalmasan, meccsről-meccsre, szeretném látni továbbra is a javuló játékot.”

Szabó Edina nyilatkozata: „Az első félidővel összességében elégedett vagyok, viszonylag tudtuk tartani a lépést a Győrrel. A második félidőben megadtuk a lehetőséget az ellenfélnek a nagyobb előnyhöz, amelyet követően már többet forgattam a csapatot, szerettem volna lehetőséget adni több játékosnak is. Megvannak az idei kitűzött céljaink, úgy gondolom, hogy a mai mérkőzés is segíti, hogy ezeket elérjük.”

Herr Orsolya kiváló teljesítménye mellett gólt is szerzett: „Kapuspályafutásom harmadik vagy negyedik gólja volt, de ez nem mindennapi dolog, így nagyon örülök, hogy ebben a formában is hozzátettem a győzelmünkhöz. A csapat az első félidő felétől kezdve nagyon szilárdan védekezett, onnantól nagyon megnehezítettük az Érd dolgát, és ez nekem is nagy segítség volt a kapuban. Azt gondolom, a nagyarányú győzelemnek ez volt a kulcsa.”