Kettős céllal hirdette és szervezte meg a Győri Audi ETO KC azt a nyílt kézilabda tábort, ahová az ország minden területéről várták a kézilabdázó lányok jelentkezését. Egyrészt a tábor bepillantást enged az ország legnagyobb utánpótlás bázisával rendelkező Győri Audi ETO KC tehetséggondozó rendszerébe, a gyerekek belekóstolhatnak az itt folyó szakmai munkába, részt vehetnek egy egyhetes kurzusban. Emellett nem titkolt szándéka a Klubnak a tehetségkutatás sem. A kiemelkedően jó adottságokkal rendelkező, ügyes kézilabda-palánták lehetőséget kaphatnak az ETO Akadémiai rendszerébe történő bekapcsolódásra.
Az ingyenes Kézilabda Tábor a 2001-2002-es születésű lányok részére került meghirdetésre. Az idén is nagy érdeklődésnek örvendett a felhívás. Az ország minden szegletéből, sőt határainkon túlról is érkezett csaknem kétszáz jelentkezésből szakmai stáb döntött arról, kik utazhatnak Győrbe és vehetnek részt a táborban.
A 80 résztvevőt random módon az edzők 4 csoportba osztották, így az ideális létszám kialakításával megkezdődhetett a szakmai munka. A lányok mindennap egy. ill. két edzésen vesznek részt, ahol „az a lényeg, hogy önmagatokat adjátok” – hívta fel a figyelmet a szakmai igazgató. A kézilabdán kívül számos fakultatív programmal színesítik a szervezők ezt a hetet, melynek csúcspontjaként lehetőséget kapnak a lányok a kétszeres BL győztes csapat edzésének meglátogatására.

Jó szórakozást, kellemes és hasznos időtöltést kívánunk minden táborozónak!