Hogy látod a csapatot két hónap felkészülés után?

Nagyon tetszik, amit a csapaton belül látok. Mindenki eszméletlenül sokat dolgozik, és hatalmas motivációval indul neki a szezonnak. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb tudásunk fogjuk nyújtani az első meccstől kezdve, vagyis a szombati Szuperkupától kezdve.

Szerinted fog valamit változni a csapatunk játéka, stílusa? Hiszen több új játékosunk is van, akiknek más a stílusa, szintje, stb…

Valamennyit biztosan változik, hiszen mégiscsak hét új játékossal vágtunk bele a munkába. Újra nulláról indulunk. Hatalmas kihívás egy év alatt felépíteni a csapatot, de hiszek benne, hogy sikerülni fog. Rengeteg tapasztalatunk van, vannak köztünk tapasztalt és fiatal játékosok egyaránt, és mentalitást tekintve is különbözőek vagyok. Szerintem ez egy fantasztikus összetételű csapat.

Szerinted készen állunk az első nagy megpróbáltatásra? A Szuperkupára gondolok…

Szerintem igen. Az első naptól kezdve, amikor találkoztunk a nyáron, folyamatosan fejlődünk, érik a játékunk, kezdünk összecsiszolódni, az új játékosok is elsajátítják a figurákat, az új játékstílust. A Szuperkupa nagyon jó tesztje lesz az eddigi munkánknak.

Az eddig látottak alapján nagyon jó formában vagy, úgy tűnik, hogy sikeres a visszatérésed. Ha százalékban kellene kifejezni az állapotodat, akkor most mit mondanál?

Köszönöm, örülök, hogy így látszik. Rengeteget dolgozom, és úgy érzem, hogy egyre nagyobb az önbizalmam is. Nagyon élvezem, hogy újra kézilabdázhatok, és csak arra fókuszálok, hogy hogy a lehető leghamarabb újra száz százalékos állapotba kerüljek. A jelenlegi státuszomat nehéz lenne százalékban kifejezni. A fontos az, hogy bizonyos helyzetekben tudjam segíteni a csapatot, és hogy ezeknek a helyzeteknek a száma, gyakorisága napról napra több legyen.