Sok jót hallottam erről a csapatról már az előző szezonban – mesélte fiataljainkkal kapcsolatos élményeit Ambros –, és ebben a szezonban szerencsém volt látni néhány meccsüket is. De amit hallottam össze sem lehet azzal hasonlítani, amit láttam és tapasztaltam az edzéseken. Ez a csapat tele van olyan játékossal, akikből kinőhet egy új ETO-generáció, potenciális helyük lehet a nagycsapatban.

Miért gondoltad azt, hogy az edzéstartásba is beszállsz? Mi volt a tapasztalatod?
Mert ilyen szituációban is szerettem volna velük beszélni, együtt dolgozni egy kicsit. Számomra ez fantasztikus volt, nagy hatással volt rám. Nagyon jól éreztem magam, remélem a lányok is. Szeretném ezt megismételni a jövőben többször is.

Mit tanácsoltál Attilának (Kun Attila, a lányok edzője – szerk.)?
A védekezésről beszéltünk leginkább. Azt látom a játékosokon, hogy nagyon élvezik, mikor náluk van a labda, amikor labdával a kezükben dolgozhatnak. Viszont legalább olyan fontos azt elérni, hogy élvezzék, örömüket lássák a játékosok a védekezésben is.

Tényleg meghívtál egy játékost a nagycsapatba? Miért?
Igen, pontosabban nem egy játékost, közülük néhányat. Szeretném, ha belekóstolnának abba a munkába, amit mi végzünk. A minap egyeztettem Attilával ezzel kapcsolatban. Azonban nem szabad elfelejtetünk, hogy minden játékosnak végig kell járnia minden fejlődési szakaszt, nem szabad siettetni semmit.