Szombat éjfélkor járt le a pályázati határidő a Győri Audi ETO BL-bérletjátékára. A játék szerint azokat a szurkolóinkat kerestük, akik a legmesszebbről hajlandók eljönni Győrbe negyedmagukkal az őszi hazai BL-meccseinkre. Több mint száz pályázat érkezett be tegnap éjfélig, a szurkolók átlagosan 350 kilométerről küldték be jelentkezésüket. Külföldről szabályos pályázatok érkeztek Szlovákiából, Romániából, Ausztriából és Horvátországból. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ilyen sok elhivatott szurkolónk van határon innen és túl, sok száz kilométeres távolságokban!

A pályázatot a Klub időközben kibővítette, és külön győztest hirdet a Magyaroszágról és a határokon túlról jelentkezők között. Ezek alapján a hazai győztes Tokár Tünde (címadó képünkön), aki a Győrtől 436 kilométerre fekvő Nagydobosról, az ukrán határ közeléből küldte be pályázatát. A külföldről szabályos pályázatot beküldők közül a legtávolabbi szurkoló Bálint Zsombor (lenti képen), aki a romániai Kézivásárhelyről, 853 kilométerről érkezik majd Győrbe élőben szurkolni.

A nyertesekkel a Klub felveszi a kapcsolatot és egyeztet a bérletek átvételéről.

Ezúton is nagyon köszönjük minden elhivatott szurkolónknak a jelentkezést, és továbbra is várjuk a biztatást határon innen és túlról egyaránt.

Hajrá ETO!