17-9-re vezettünk az első félidőben az osztrák csapat ellen. Az ellenfél 7 mezőnyjátékossal próbálkozott a mérkőzés kezdetén, de az üres kapuban kétszer landolt a labda, így visszaálltak a hat fős játékra. Az ETO szilárd védekezéséből hibákra kényszerítette a Hypo-t, sok labdát szerzett, amelyekből könnyű gólokat sikerült szerezni. Éva brillírozott a kapuban, hetest és ziccereket is védett. Felállt fal ellen igyekeztünk tiszta helyzetig játszani a labdát, és nagy örömünkre Duda is kétszer betalált átlövésből, igazi bombagólokat lőtt.

A második játékrészben ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Védekezésünk stabil maradt, az első tizenhárom percben mindössze két gólt kaptunk, azt is büntetőből. Támadójátékunk látványos és változatos volt. Lerohanásokat is láthatott a közönség, de felállt fal ellen is szép megoldások születtek. A mérkőzés végére örömkézilabdát láthatott a győri szurkolótábor, akik két perces állva tapsolással köszönték meg a lányoknak. 37 gólt lőttünk, és mindössze 16-szor tudott eredményes lenni a Hypo. 

Ambros Martín így nyilatkozott a meccs végén: "Ma végre felszabadultak a belső energiáink, igazán szívből tudtunk játszani. Szépen összeállt a kulcs: a védelem is, főleg a második félidőre. A szurkolóinknak nagyon köszönjük a támogatást, amit ma, és az elmúlt időszakban egyaránt kaptunk, és nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtuk mindig győzelemmel meghálálni. Kemény periódust élünk, harcolunk az idővel, amelyet nem könnyű legyőzni. Hosszú út áll még előttünk, de türelemmel, csapatösszetartással, kitartással sorban le fogjuk győzni az akadályokat."

Eduarda Amorim végre lelkileg is megerősödve tudott játszani, négy gólig jutott: "Ma végre az a Duda játszott, amelyet már régóta visszavártam a pályára. Nagyon boldog vagyok, mert úgy érzem, ma játszottam a legjobb formában, mióta a sérülésemből kilábaltam. De az igazi köszönet ma a csapaté, hiszen nagyon összeálltunk, jó volt a védelmünk, főleg a második félidőben. Hiszek benne, hogy a mai meccs után csak előre nézünk, és megállíthatatlanok leszünk."

Kovács Ferenc, a Hypo edzőjének nyilatkozata: "Nem volt szerencsénk, hogy a hét közi vereség után mi voltunk az ETO következő ellenfele, mert iszonyúan felszívta magát a csapat. Ez a realitás, nagyon fiatal a csapatunk, akik egy ilyen tapasztalt, klasszisokkal tűzdelt ellenféllel szemben sokat hibáznak. Nem vagyok azonban elégedetlen, hiszen 16 gólt lőttünk az ETO otthonában, és nagyot küzdöttünk. Más céljaink vannak, mint az ETO-nak."