Az első, vereséggel végződő BL-meccsük után a Vardar láthatóan összeszedte magát, így a nyitó győzelmünk felértékelődni látszik ellenük. Második meccsükön 38-25-re intézték el a Hypot, majd oda-vissza megverték a  dánokat (33-24, illetve 15-25). A Vardar BL-góllövőlistáján Andrea Penezic áll, eddig húszszor volt eredményes, Andrea Lekic pedig mindössze két góllal marad el mögötte.

A csapat legutóbbi mérkőzését éppen vasárnap, a mienkkel egyidőben játszotta Dániában. A macedónok rendkívül összeszedettek voltak, főleg a második félidei védekezésük mondható kimagaslónak. Félidőben 11-12-t mutatott az eredményjelző, tehát csak egy góllal vezettek a Midtjylland otthonában, de a második félidőben 18 percig mindössze egy gólig hagyták szóhoz jutni az ellenfelet, és összesen is csak 4 gólt kaptak. A dánok vereségéhez az is hozzájárulhatott, hogy első számú kapusuknak, Sabine Englertnek egy szerencsétlen érkezést követően el kellett hagynia a pályát, így a szerb Ana Vojcic őrizte tovább a Midtjylland kapuját. Honfitársa, az ex-győri Andrea Lekic nem okozott sok szép pillanatot neki, hiszen egyrészt hat gólig jutott, másrészt társait is sok szép passzal segítette.

Biztosak lehetünk benne, hogy Lekiék bizonyítani szeretnének szombaton az Audi Arénában is, de ez a mi csapatunkra is igaz, így igazi nagy csatát várhatunk.

EHF Bajnokok Ligája csoportkör 5. forduló

2015. november 14. szombat 16.30, Audi Aréna Győr

Győri Audi ETO KC - HC Vardar

Játékvezetők: Arthur Brunner - Morad Salah (SUI)

EHF ellenőr: Bjorn Hogsnes (NOR)

Jegyek még kaphatók a www.jegymester.hu oldalon és a győri Látogatóközpontban.

A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti, továbbá honlapunkon élő szöveges tudósítást adunk.