"Nagyon fontos meccs vár ránk, ezzel maximálisan tisztában vagyunk" - nyilatkozta Görbicz Anita. "Nemcsak a Szkopje miatt, nemcsak a két pont miatt, hanem az elmúlt hetek eseményei miatt is. A két vereség nem jött jól, de számomra egyértelműen észrevehető a változás a csapaton belül, ez például edzéseken is érezhető. Az első idei BL-meccsünkön, amikor fölényesen legyőztük a Vardart, hatalmas lendület és bizonyítási vágy volt bennünk, ez látszódott a teljesítményünkön. De ma már mindkét csapat túl van további meccseken, így más mérkőzés várható. Ami a saját formámat illeti, lépésről-lépésre érzem a javulást, de még nem tartok ott, ahová szeretnék eljutni. Fizikailag úgy érzem, rendben vagyok, és most arra koncentrálok, hogy azokat a dolgokat csinálom, ami jól megy."

Bódi Berni szerint "Legalább olyan jól kell teljesítenünk védekezésben, mint a legutóbbi Hypo meccsen. Akkor sokat faultoltunk, kellően agresszívek voltunk, ezzel a kapusaink dolgát is megkönnyítettük. A Vardarnak minden poszton kiváló játékosai vannak, így sehol nem szabad teret hagyni nekik, ugyanolyan koncentrációra lesz szükség, mint kint Szkopjéban, vagy múlt vasárnap itthon."

Kovacsics Anikó is más meccset vár, mint az odavágó: "Szerintem most egy másik Szkopjét fogunk látni a pályán. Az első vereség őket is fejbe kólintotta, mert azóta nagyon jól teljesítenek. Nekünk Szkopjéban nagyon jól ment a játék, nekem is jól kijött a lépés, de amiben a legerősebbek voltunk, az a nagybetűs CSAPAT. Az első pillanattól iszonyatosan koncentráltunk, és talán az utolsó 5 perc kivételével ez meg is maradt. Megvolt a kellő agresszivitásunk védelemben, fejben ott voltunk, ennek köszönhető az a győzelem. Azóta nálunk is volt hullámvölgy, de úgy érzem, helyretettük magunkban a dolgokat, és kilábaltunk belőle. Ma fogunk videózni belőlük, megnézzük, mit csináltunk jól az első meccsen, és megpróbáljuk átmenteni szombatra. Az biztos, hogy egy nagyon jó színvonalú, parázs meccset fogunk kjátszani."