"Veszíteni nagyon rossz dolog, de nincs olyan csapat, amely mindig minden meccsét megnyeri. Persze a vereségek bennünket is mellbe vágtak, de úgy érzem, mostanra újra felszívtuk magunkat, és önbizalommal lépünk holnap pályára. A Vardartól ugyanazt a játékot várjuk mint az első meccsen, de akkor a ritmusuk nem volt a megfelelő szinten, és most biztosan gyorsabbak lesznek, ez látható volt már a Midtjylland elleni játékukon is. Némi izgalom van bennünk, hiszen mégiscsak egy kétszeres FINAL4-csapat érkezik hozzánk, de készen állunk az összecsapásra!" - nyiltkozta a Győri Audi ETO vezetőedzője.

EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája csoportmérkőzés 5. forduló

Győri Audi ETO KC - HC Vardar

2015. november 14. 16.30, Audi Aréna Győr

Játékvezetők: Arthur Brunner - Morad Salah (SUI)

EHF ellenőr: Bjorn Hogsnes (NOR)

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a www.jegymester.hu oldalon és a győri Látogatóközpontban.

A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti, továbbá honlapunkon élő szöveges tudósítást adunk.

Ezúton felhívjuk a P, Q, és R szektorban helyet foglaló szurkolóink figyelmét, hogy a vendégszurkolók szeparációja miatt a holnapi meccsen a nézőtér felől, az E szektoron át tudják helyüket megközelíteni, nem pedig a lépcsőházon keresztül.

A beléptetéshez a főbejáraton kívül ezúttal is megnyitjuk a két oldalsó kaput. A VIP bejárat közelében ezúttal is lesz gyermekmegőrző, és fotózkodni is lehet a LARA applikáció segítségével a shop közelében. 

Várunk mindenkit szeretettel,

 

Hajrá ETO!