Az első percek kivételével végig hazai vezetést láthatott a több mint ötezer szurkoló. Az ellenfél nem hozott szervezett szurkolótábort, így teljesen zöldbe öltözött az Audi Aréna, és végig zúgott a Hajrá ETO!

A játék nagyon magas színvonalú volt, a védekezés pedig mindkét oldalon kiemelkedően agresszív. A játékvezetők 8 kiállítást ítéltek összesen. A Győrnek azonban hatékonyabban sikerült feltörnie a Podgorica védelmét, és megszervezine a védekezést is. Többször is tehetelen kékmezes játékosokat láthattunk a pályán, míg hazai oldalon sorra köszöntek be a Buducnost kapujába Heidi Löke, Nycke Groot, Eduarda Amorim, Linn Sulland pedig minden büntetőt értékesített. A túloldalon Kari ihletett formában védett, két büntetőt is megfogott, rengeteg ziccert, átlövést hárított, fantasztikus hátteret adott a csapatnak.

Dragan Adzic így látta a meccset: "Mindenekelőtt gratulálok a Győrnek a győzelemhez! Mindkét csapatnak sérülésekkel kellett megküzdenie, de ezt a Győr most sikeresebben kezelte. A hazaiak jobbak voltak, mi nem mutattunk túl magas színvonalú támadójátékot ma. Sokkal jobban kell játszanunk a továbbiakban, hogy céljainkat elérjük."

Az ellenféltől Djurdina Jaukovic így nyilatkozott: "Az ETO ma jobban játszott, mi sajnos rengeteg lövést rontottunk el. Jobb játékot kell mutatnunk a további meccseken."

Ambros Martín nyilatkozata: "Én a saját csapatomnak szeretnék gratulálni, fantasztikus teljesítményt nyújtottak ma a lányok! Hatalmas csatát vívtak, nagyon kemény meccsen. A mai győzelem annak az elképesztően sok munkának az eredménye, amelyet a szezon kezdete óta végeztünk. A mérkőzés kulcsa a hatékony védekezésünk volt, és támadásban is rendkívül okosan játszottunk, tudtuk, hogy ezen múlik minden. Ezzel tudtunk dominálni végig a meccsen. Azt hiszem, ilyen magas szintű védekezéssel bárkit a világon meg tudunk verni."

A győztes oldalon Nycke Groot szerint "A meccs valóban olyan kemény volt, mint amilyennek tűnt. Elképesztően sokat dolgoztunk védekezésben, előre tudtuk, hogy ezen múlik minden. Támadásban pedig okos játékkal tudtuk feltörni a Podgorica védelmét. Ezen az úton kell tovább haladnunk, és ha ilyen színvonalon leszünk képesek teljesíteni továbbra is, akkor el tudjuk érni a céljainkat."