Kari a Békéscsabán szerzett fejsérülése miatt ma még nem lépett pályára, és lehetőség szerint Misi is pihen a vádlisérülése miatt, hogy a jövő heti BL-mérkőzésre bevethető legyen. Az első harminc percben az ETO irányította a játékot, végig vezetve. Védelmünk sziklaszilárd volt, a nyitott stílus távol tartotta a Dunaújváros erős átlövőit, és nehezen találták meg az utat a kapunkhoz. Hátul Évi is segítette a csapatot, számos védéssel járult hozzá a kevés kapott gólhoz. Támadásban széles repertoárral játszottunk: születtek gólok átlövésből, beállóból, és szélről, sőt, lerohanásból is. Nycke ma is lenyűgözően játszott, bátran lőtt és tört be a falba, és csodás passzokat osztogatott, ő lőtte az első félidőben a legtöbb gólt, 4-et. Mellette Jana és Duda háromgólosok, de betalált Heidi, Ida, Linn, Orbisz és Yvette is. A félidei állás: 18-10. 

A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk, öt perc után már tízgólos volt az előnyünk. Ezért Ambros fiatalított a pályán, és játéklehetőséget adott Lakatos Ritának, Hársfalvi Júliának és Wéninger Alexának is. A "kicsik" meg is hálálták a bizalmat, Hársfalvi három, Lakatos egy gólt lőtt, Alexa pedig állta a sarat a kapuban. Támadásban kiemelkedett Ida Alstad és Heidi Löke összjátéka, akik olyan parádét varázsoltak a pályára, hogy még a sokat látott győri közönség is elolvadt. Nycke végül hat, Ida és Heidi öt, Duda pedig négy góllal zárta a találkozót. Csodás játék volt LÁNYOK!

Ambros Martín értékelése: "Fontos meccset játszottunk, tétje volt a KO-rendszer miatt, és az ellenfél is erős csapat. A teljesítményünk rendben volt, és örülök, hogy ezúttal is pályára léphettek a fiataljaink, akik segítenek bennünket, és ilyen alkalmakkor rengeteg tapasztalatot tudnak szerezni."

Ida Alstadot arról kérdeztük, mi volt a titka ennek a Heidivel való összjátéknak: "Senki nem értette, amit egymás között megbeszéltünk, így mindig le tudtuk egyeztetni, mit próbálunk meg összehozni. Szerencsére szinte minden tervünk bejött, nagyon jó érzés volt!