Romániát két együttes képviseli a Bajnokok Ligájában, a Bukarest és a Nagybánya, akik közül a fővárosiak Győrbe érkeznek szombaton. Ellenfelünk jelenleg a BL-csoport harmadik helyén áll, 7 pontot gyűjtött eddig. A csoportmeccsekből a Buducnosttal és a Savehoffal lejátszott mérkőzések eredményét hozta magával, amelyek során a svédeken kettős győzelemmel jutottak túl (17-28 ill. 27-22), a Buducnosttól érdekes módon otthonukban kikaptak, de idegenben sikerült döntetlent játszani (22-28 ill. 23-23). Januárban két szoros meccsük volt egy győzelemmel és egy vereséggel, a Vardart egy gólra tudták megközelíteni idegenben (22-21), a Midtjyllandot pedig két góllal győzték le Bukarestben (24-22). 

A csapat összeállítása rendkívül színes, összesen hat nemzet képviselteti magát benne. A román válogatott kiválóságai mellett (Bradeanu) erősíti őket többek között a dán Maria Fisker, a svéd Isabelle Gulldén és Linnea Torstenson, a spanyol Carmen Martín, és az ETO-ban is ismert horvát Jelena Grubisic. Házi BL-gólkirályuk az irányító Gulldén, aki 52 gólt jegyez.
A csapat BL-újonc, eddig csupán egyszer szerepeltek nemzetközi kupában: az EHF-Kupa 2011-2012-es sorozatban a legjobb 16-ig jutottak. Edzőjük a dán Kim Rasmussen.

Női Kézilabda Bajnokok Ligája Középdöntő 3. forduló

2016. február 6. 17 óra, Audi Aréna Győr

Győri Audi ETO – CSM Bucuresti

Játékvezetők: Aleksandar Pandzic, Ivan Mosorinski (SRB)
EHF ellenőr: Edeltraut Berthold (AUT)

A mérkőzésre jegyek még korlátozott számban kaphatók a győri Látogatóközpontban, vagy a www.jegymester.hu oldalon.