A hétközi meccsen kissé foghíjasan állt fel a csapatunk, mert Heidi Löke kisebb ütést kapott edzésen az arcára, Eduarda Amorim pedig megbetegedett. Szerencsére a hét végére mindketten bevethetők lesznek, de ma a fiatalok pótolják a helyüket a pályán. Az ifi-junior csapatból tehát jelen volt Lakatos Rita, Hársfalvi Júlia és Hudák Emma is, illetve Wéninger Alexa is a mai keret tagja. A mérkőzésen a védekezésünk végig nagyon stabilan működött, nehezen jutott el a labda a kapunkig, ahol viszont Kiss Évi az első félidőben rendre hárította a lövéseket. A váciak nem nagyon találták az ellenszert ellenünk, három büntetőt is elvétettek. A fiatalok mindannyian pályára léphettek, Lakatos Rita két góllal, az ifista csapat-újonc Hudák Emma pedig egy találattal iratkozott fel a góllövők listájára. Nycke a második félidőben annyira elkapta a fonalat, hogy zsinórban három gólja is volt, összesen pedig hétig jutott. 

Ambros Martín így látta a meccset: "Két fontos dolog történt ma: egyrészt bejutottunk a Magyar Kupa négyes döntőjébe, másrészt fiataljaink kiállták a próbát. Nagyon büszke vagyok rájuk, hogy ilyen stabilan játszottak, bátran vállalkozva, ma nagyon kellett a fiatalok lendülete, segítsége."

A felnőttek között újonc Hudák Emma boldogan nyilatkozott a meccs után: "Ez volt életem első felnőtt mérkőzése, és nagyon boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam. Az, hogy még gólt is sikerült dobnom, csak ráadás. Gabi bácsi és Ambros nagyon biztattak, hogy csak bátran menjek a kapu felé, próbáltam ennek megfelelni. A védekezésnél én fogtam az embert, amely egyébként nem az én feladatom szokott lenni, de megoldottam."

Ottó Katalin véleménye szerint nem kifejezetten a Győrre készültek: "A mi legfontosabb feladatunk ma az volt, hogy a visszarendeződést gyakoroljuk, mert az utóbbi időben ebben voltak hiányosságaink. A Győr még mindig nem a mi szintünk, és nagyon szurkolunk nekik a BL-ben.