Remek formában van holland beállósunk Yvette Broch. A legutóbbi, Érd elleni mérkőzésen hat góllal vette ki részét a csapat teljesítményéből. Vele beszélgettünk a csapat előtt álló hétvégi megmérettetés előtt.
„A szezon legizgalmasabb szakaszához érkeztünk, amit már mindannyian nagyon vártunk. Nagyon jó a hangulat, nagyszerű érzés itt lenni, itt játszani. Úgy hiszem, nagy esélyünk van idén megvédeni elsőségünket a Magyar Kupában.
Én személy szerint mindent meg akarok nyerni a csapattal, amit lehet! Én mindig nyerni akarok, de szerencsére ugyanilyenek a csapattársaim is. Az, hogy ez lehet idén az első cím megszerzése, még különlegesebbé teszi. Várjuk már nagyon a hétvégét. Biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen mind a négy csapat a kupagyőzelemre hajt, főleg úgy nem, hogy az elődöntőben a Fradi ellen kell pályára lépnünk. Ne a korábbi meccsekből induljunk ki, biztos vagyok benne, hogy nehéz összecsapás lesz, de a célunk, hogy megismételjük a múlt hetekben mutatott formánkat. Számítunk arra, hogy nagyon készülnek ellenünk, fűti őket a visszavágás lehetősége, éppen ezért ők is extra motiváltak lesznek. Úgy vélem az előttünk álló feladatokra fel vagyunk készülve, keményen dolgoztunk azért, hogy végre eljussunk ide, a szezon ezen szakaszába. Most, hogy végre itt vagyunk, felfalunk mindenkit, aki az utunkba kerül!”

Orbán Adriennek már a hetedik Magyar Kupa megmérettetése az idei, szeretné, ha az aranyérmei száma is hétre emelkedne.
„Úgy érzem, jó formában van a csapat, persze adódnak hibák, amik belecsúsznak a játékba, de azon dolgozunk és edzünk, hogy ez a forma akár még javuljon is a Final4-ra, és ott a maximumot tudjuk majd nyújtani. Ez a Magyar Kupa egy nagyon jó elő-hétvégéje a Final4-nak, mert ugyanaz a szisztéma; két nap alatt két kemény meccset játszunk. Úgy emlékszem, ilyen még nem volt, hogy már az elődöntőben találkozunk a Fradival. Most így hozta a sorsolás, de így is úgyis összekerülünk velük, szóval a célunk a Magyar Kupa megvédése, ezért ezen a hétvégén is két győzelmet várok a csapattól!”

Tippmix Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntő
2016. április 30.-május 1.
Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok
(2310 Szigetszentmiklós, Szebeni utca 81.)
Elődöntők, április 30. szombat
12:15 Győri Audi ETO KC - FTC-Rail Cargo Hungaria
14:30 Fehérvár KC - Érd