Jana Knedlikova a tavalyi szezonban sajnos nem jutott el a Győri Audi ETO-val a BL négyes döntőig.
„Nagyon örülök, hogy ebben a szezonban eljutott a csapat a Final4-ig. Tavaly sajnos nem tudtunk eljutni ide. Most úgy érzem, nagy esélyünk van döntőt játszani. Az edzéseken és a meccseken az eddiginél is nagyobb a koncentráció, de a nyomás ellenére a tréningek hangulata még mindig jó.”

Kari Aalvik Grimsbö nagyon bízik az előtte álló hat játékos alkotta védőfalban.
„Egy kapusnak nagyon fontos, hogy hatékony védőfal legyen előtte, szerencsére a mi védelmünk az egyik legjobb a mezőnyben. A szezon elején még nem annyira volt összeszokott a védekezésünk, de mára komoly fejtörést okozunk minden támadónak. Ezt a falat nehéz áttörni, de ha ez valakinek sikerül, akkor minden porcikámmal azon leszek, hogy védéseimmel tudjam támogatni a csapatot. Remélem, a lányok ugyanolyan jól tudják segíteni majd a csapatban végzett munkámat, mint az elmúlt mérkőzéseken és igazi csapatként küzdünk majd a döntőbe jutásért.”

Yvette Broch óriási extra motivációval készül a hétvégére, „hiszen az első Final4-omra készülök. Szerencsére nem vagyok egyedül, sokan mások is szeretnék elsőként átérezni a végső győzelem ízét. Már nagyon várom a szombati meccset, hiszen van miért visszavágni a montenegróiaknak. A legerősebb védekezéssel rendelkezünk a Bajnokok Ligájában, jól tudunk átállni zavaró védekezésről hatos falra és fordítva, amire nem minden ellenfelünk tud gyorsan, jól reagálni. Ebben látom az erősségünket és remélem, életem első Bajnokok Ligája négyes döntőjében a maximumot tudja kihozni magából a csapat.”

Women's EHF FInal4
Papp László Budapest Sportaréna

2016. május 7. szombat, elődöntők
15:15 Budusnost - Győri Audi ETO KC
Játékvezetők: Radojko Brkic, Andrej Jusufhodzic (AUT)
17:45 CSM Bucuresti – HC Vardar
Játékvezetők: Joanna Brehmer, Agnieszka Skowronek (POL)

2016. május 8. vasárnap, helyosztók
15:15 harmadik helyért
Játékvezetők: Karina Christiansen, Vonal Hesseldal Hansen (DEN)
17:45 döntő
Játékvezetők: Kjersti Arntsen, Guro Roen (NOR)