A Mosonmagyaróvár és az MTK után a Vác ellen lép pályára Ambros Martín csapata felkészülési mérkőzésen. Az Audi ETO eddigi mérkőzésein győzött, de jelenleg nem ez motiválja a vezetőedzőt.
"Nem az eredmény a fontos a felkészülés ezen szakaszában. Fokozatosan érkeznek vissza az Olimpián szerepelt játékosaink, és idő kell amíg ők is teljesen fel tudják venni majd a ritmust. Azokkal a fiatalokkal, akik eddig velünk dolgoztak, elégedett vagyok, sok mindent visszakaptam tőlük az eddigi meccseken, amit az edzések során gyakoroltunk. A Vác sokat erősödött nyáron, egyáltalán nem számítok könnyű meccsre, de éppen ezért remekül illeszkedik a felkészülésünkbe." - nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A szerdai ellenfél, a Vác jelentősen átalakult kerettel vág neki az új szezonnak. Németh András szakmai igazgatóként segíti az új vezetőedző, Szilágyi Zoltán munkáját. A keret is több ponton változott Vácott, Nascimento, Arenhart és de Souza személyében brazil játékosok érkeztek, igaz de Souza nem állhat a csapat rendelkezésére, mivel súlyos sérülést szenvedett az alapozás folyamán. Mellettük rutinos dél-szláv (szerb, horvát és montenegrói) és magyar játékosok alkotják a csapat magját, amit tehetséges fiatalok egészítenek ki.

Az edzőmérkőzés délután 16:00-kor kezdődik Vácott.

Hír még a csapattal kapcsolatban, hogy a hét másik edzőmeccse, a Fehérvár elleni találkozó a rendező csapat kérésére zárt kapuk mögött zajlik majd szombaton, szeptember 3-án 17 órától Székesfehérváron.