Zárt kapuk előtt játszotta negyedik felkészülési meccsét a Győri Audi ETO KC csapata a Fehérvár ellen. A hazaiak kérték, hogy nézők és média nélkül kerüljön sor a mérkőzésre, hiszen egy hét múlva már pályára kell lépniük az EHF Kupa első fordulójában a lengyel Vistal Gdynia ellen.

A meccs napján ünnepelte 21. születésnapját Korsós Dorina, csapatunk szélsője. Mi kezdtük a meccset a Kiss - Hársfalvi – Amorim – Görbicz – Broch – Mörk – Knedlikova összeállításban. Az első gólra sokat kellett várni, hiszen mindkét csapat ideges volt a meccs legelején. Az első találatot Yvett Broch jegyezte, a túloldalon Hajduch szélről mattolta Kiss Évát. Amorim nagy átlövésgólját követően hetest kapott a hazai csapat, ezt Boldizsár értékesítette. Harmadik gólunkat Knedlikova szerezte, erre Bandelier válaszolt gyorsan. Lépés után elvették a labdát Amorimtól, indításból Pelczéder juttatta vezetéshez a hazaiakat. Broch hetest harcolt ki, Görbe pedig belőtte azt Herrnek. Medy a Fehérvár új szerzeménye lőtte az ötödik hazai gólt, majd Hársfalvi egyenlített, ezután Knedlikova gólját követően ismét mi vezettünk (6-5). Amorim betörésből lőtte második gólját a meccsen, erre pedig Mayer válaszolt. Amorim harmadik góljára Mendy válaszolt, majd Knedlikova volt eredményes (9-7), de ezt hazai időkérés követte. Kiss Évát lőtte fejen Mendy, de szerencsére nem lett nagyobb baj az esetből, Éva folytathatta a játékot. Tízedik gólunkat hetesből lőtte Görbicz Anita, Piedade pedig kiállítást kapott. Amorim újabb hetest harcolt ki, ezt is belőtte Görbe (11-7). Groot folytatta a gólgyártást, majd Mayer törte meg a hazai gólcsendet. Piedade hozott össze egy hetest, de Boldizsár próbálkozását védte Kiss. Gjorgievska lövése épphogy elment a kapuig, de ez a gól szempontjából mindegy volt. Tóth gyorsan válaszolt, de ugyanezt tette Bandelier. Groot ismét betalált, majd Orbán kapott kiállítást, a hazai csapat pedig hetest, amit Kiss Éva ismét kivédett. Emberhátrányban ismét lehoztuk a kapust, Löke került ziccerbe, amit védett Herr, de hetest kaptunk, amit Tóth értékesített (15-10). Mayer volt ismét eredményes, majd Gjorgievska talált be. Löke válaszolt erre, ráadásul Bandelier kiállítást is kapott. A hazaiak is lehozták a kapust emberhátrányban, de nem sikerült gólt elérniük. Hetest kaptak a hazaiak, ezt Lavko (akit korábban Zivkovic-nak ismertünk meg) lőtte be, majd Ambros Martín kért időt. Újabb gól már nem esett, így félidőben 16-13-ra vezettünk.

A második félidőben Grimsbö kezdett a kapuban, illetve Puhalák is lehetőséget kapott a szélen. Broch lőtte az első gólt lerohanásból, majd Löke és Knedlikova is betalált gyors egymásutánban, nem csoda, hogy jött a hazai időkérés. Puhalák is feliratkozott gólszerzőink közé. Itt még nem volt vége, Görbicz Anita varázsolt egyet, és máris nyolc gól volt az előnyünk(21-13). A hazaiak lehozták a kapust, ezt egy labdaszerzés után Knedlikova lőtt gólt üres kapuba. Bandelier 7 a 6 ellen lőtt nagy bombát, majd Amorim talált be. Puhalák ismét mattolta Sipekit, ezzel megvolt a közte 10, sőt Knedlikova lerohanásból is betalált, jött is Deli Rita harmadik időkérése (25-14). Grimsbö találkozott egy védésnél a kapufával, de nagyobb baja nem esett, folytatta a meccset. Eladtuk a labdát, ebből Gjorgievska szerzett gólt, majd nem sokkal később ismét ő talált be. Májer is betalált, elkezdett zárkózni a hazai csapat (25-17). Löke szerzett szép gólt Mörk passzából, majd Gjorgievska lőtt gólt, aztán Görbe talált be. Lavko (ex-Zivkovic) is betalált, majd Groot kapott hetest, Gjorgievska kiállítást, a büntetőt pedig Görbe lőtte be (28-19). Groot góljára Mendy válaszolt, majd Tóth volt eredményes. Grjorgievska, a hazaiak legjobb gólszerzője volt újfent eredményes, erre Groot válaszolt, majd Mörk mutatta meg, hogy a hetest is biztos kézzel lövi (32-21). A szülinapos Korsós Dorina is beköszönt Sipekinek, majd Májer lőtt gólt Grimsbö-nek. Groot védhetetlen bombával sokkolta a hazaiakat, majd Grimsbö indította Mörköt, aki nem hibázott (35-22). Ishitate, majd Mendy kozmetikázott az eredményen, de Groot gyorsan válaszolt. Védekezésben Mörköt állították ki, a hetest Lavko lőtte be. Korsós szerezte a 36. gólunkat, majd Tóth Gabriella is kiállítást kapott. Lehoztuk a kapust, így hat a hat ellen üres kapu mellett támadtunk, sikeresen, Amorim volt eredményes a legvégén. 38-26-ra győztünk a Fehérvár ellen.

Ambros Martín vezetőedző bizakodó a csapat mai teljesítményét figyelembe véve. „Az az érzésem, hogy az eddigi ellenfeleink sokkal előrébb tartanak a játék ritmusában, mint mi. De ez normális jelen pillanatban, mi még elsősorban fizikailag készültünk eddig a szezonra. Ettől függetlenül szép dolgokat láttam, amire lehet alapozni.”

Győri Audi ETO KC: Knedlikova 6, Löke 3, Varga, Hudák, Hársfalvi 1, Mörk 2(1), Korsós 1, Görbicz 6(4), Pál, Amorim 5, Orbán, Groot 7, Broch 2, Puhalák 2, Tóth 3, Grimsbö, Kiss.