Kevés ideje maradt a pihenésre és a regenerációra Ambros Martín csapatának. A csapat vasárnap délután érkezett haza hosszú utazás után Rosztovból, hétfőn egy edzés, kedden pedig már a Budaörs elleni bajnoki várt a lányokra. Nem meglepő, hogy egyes játékosait pihentette a szakvezető. Készülni sem maradt sok idő a Bukarest elleni vendégjátékra, szerdán egy edzést tartott a csapat, csütörtökön pedig már útra is kelt Romániába a küldöttség.

Egyetlen edzésünk volt felkészülni a Bukarest elleni meccsre. Számunkra egy nagy teszt lesz a Bukarest elleni mérkőzés, hiszen a Bajnokok Ligája címvédője ellen kell pénteken idegenben pályára lépnünk, ráadásul tavaly óta erősödtek, jól igazoltak. Nehéz meccsre számítok, főleg mivel kisebb sérülések miatt nem vagyunk teljesek. Jana Knedlikova nem egészséges, izomproblémái vannak, ezért nem tarthat velünk.” –mondta Ambros Martín vezetőedző.

„Nehéz meccsre számítunk, tudjuk, hogy a Bukarest bizonyítani akar majd, hogy a múlt heti vereségüket feledtessék. Nem könnyű a mi helyzetünk sem, hiszen talán most a legsűrűbb a programunk, így nem sok idő volt készülni külön a Bukarest ellen. Ismerjük őket jól, nagy összecsapás lesz, de természetesen győzni utazunk Romániába” – nyilatkozta Görbicz Anita csapatkapitány.

A mérkőzés magyar idő szerint 17:00-kor kezdődik, az EHF ellenőre a szlovén Anja Freser lesz, a találkozót a lengyel Joanna Brehmer – Agnieszka Skowronek kettős vezeti majd.

Jegyek korlátozott számban kaphatók a Bukarest elleni hazai visszavágóra.
Online a jegymester.hu oldalon, személyesen pedig a győri Látogatóközpontban és az Audi Aréna Győrben lévő Shopban.
további információ: http://www.gyorietokc.hu/hu/jegyinfo

Bajnokok Ligája csoportkör 3. forduló
2016.10.28. 17:00 (magyar idő szerint)
CSM Bucuresti - Győri AUdi ETO KC
játékvezetők: Joanna Brehmer, Agnieszka Skowronek (POL)
A mérkőzést a Sport TV1 élőben közvetíti