Görbicz, Groot, Korsós, Löke, Bódi, Mörk, a kapuban Grimsbö összeállítással kezdjük a mérkőzést. Az első támadás Groot góljával kezdődik. Manea lövi az első bukaresti gólt a harmadik perc végén beállóban (1-1). Mörk bejátssza Lökének a labdát, megvan a második győri gól (1-2). Jobbátlövőben Aygnon lövi be Grimsbönek (2-2). Egy rosszul ellőtt labdát követően gyors ellentámadásból érkezik a harmadik hazai gól, Mehmedovic által, amire a másik oldalon szélről Korsós válaszol (3-3). Amorim kétperces büntetőt kap a hetedik perc elején, először kerül emberhátrányba a Győr. Egy Mörk-Löke páros megoldás meghozza a vezetést (3-4). Ayglon másodjára is bemegy két ember közé, és megszerzi második találatát (4-4) a 9. percben. Hetest harcol ki Mörk, aminek elvégzéséhez Görbicz áll a vonalhoz (4-5). Grimsbö a földön marad, Broch esik a térdére védekezés közben. Kiss jön be, rögtön egy heteshez, amit Gulldén szerez (5-5). Korsós Görbicztől kap hosszú passzból értékes (5-6). A 15. percben időt kér a Bukarest. Amorim második kétpercét is megkapja a 16. percben. Kipattanót értékesíti Martin (6-7). Üres kapuba Grubisic talál be a másik kapuból (7-7). Ayglon ugyanúgy lövi harmadik gólját (8-7). Gulldéné a kilencedik román találat, amivel kettőre emelkedik a hazaiak előnye, amikor Ambros Martín időt kér. Mi is emberelőnybe kerülünk, Niombla ülhet le pihenni. Bódi szépít jobb szélen (9-8). Kipattanót szerez Lobach, és Kissnek betalál (10-8). Groot kapja a harmadik győri kiállítást, a Bukarest pedig hetest lőhet, amit Gulldén végez el. Varzaru lövi a következő román gólt (12-8). Bódi szépít megint, de védekezésben kiállítják, mert hátulról rántja le ellenfelét, ezzel negyedszer kerül emberhátrányba a Győr. Bradeanut játsszák meg, akiről Tóth is kétpercet kap, több gól már nem esik a félidőben, 13-9-es állásnál mehetnek a csapatok szünetre.

A második félidő egy gyönyörű Kiss-védéssel kezdődik. Gulldén meglövi a második játékrész első gólját, amire Amorim egy átlövés-bombával válaszol (14-10). Löké kétpercet kap, ami már a hatodik kiállításunk, a büntetőt azonban Gulldén mellé lövi. Amorim hetest karcol ki, amit Görbicz nem vét el a 4. percben, 14-11-re zárkózunk. Kiss kétszer egymás után bravúrt mutat be a háló előtt. Amorim megint bemutat egy átlövést Grubisicnek (14-12). Niombla marad üresen, elmegy Görbicz mellett, majd Löke értékesít egy szép passzt (15-13). Mörk varázsolja Löke kezébe a labdát, amire kétpercet kap az ellenfél, és Löke megszerzi negyedik gólját (16-14). Érkezik a választ a románoktól, és Löke is kap egy kiállítást. Szélen szépen kijön a húzás Bódinak (16-15). Belemenést követően Görbicz lő üres kapuba, amivel kiegyenlít csapatunk (16-16). Mörkről kiállítják ellenfelét. Megint egy eladott román labda, ezúttal Groot ível az üres hálóba, ezzel átveszi az Audi ETO a vezetést a 11. percben (16-17). Manea kiegyenlít beállóból (17-17). Amorim bemutat egy kapáslövést, ami a kapufáról bepattan (17-18). Amorim és Bódi góljaival 20-18-ra vezetünk, amire kikéri második timeoutját a román edző. Görbicz labdát szerez, indítja Bódit, aki belövi a hatodik gólját a 17. percben (18-21). Bradeanu középen belövi (19-21). Löke hetest harcol ki, amit Görbicz először elvét, de a kipattanót megszerezve belövi (19-22). Torstensson szépít. Görbiczet hátulról levegőben löki Gulldén, ki is küldik a játékvezetők. Két ember közé bemegy Amorim, megszerzi ötödik találatát (20-23). Ismétel Torstensson. Végre Mörk is betalál egy talpról elengedett lövéssel a 22. percben (21-24). A 25. perc végén Ambros Martín időt kér. Lobach megkapja beállóban, és belövi Kissnek (22-24). Korsós felkanyarodik és falban kapja a labdát, amire Martin válaszol (23-25). Eladjuk a labdát, Bradeanu lerohanásban szépít (24-25). Löke megszerzi ötödik találatát egy szép Mörk labdaátadást követően a 28. percben. Kiss bemutat egy újabb bravúrt. Mörk megtalálja a rést a falban, bemegy két ember közé, belövi második gólját az utolsó perc legelején (24-27). Ambros Martín fél perccel a lefújás előtt ismét időt kér, az eredményjelző már nem mutat mást, csak azt hogy szenzációs második félidőben, hatalmas küzdeni tudással megnyerte a mérkőzést a BL-címvédő Bukarest ellen.

Mestermérleg:
Ambros Martin
: Sokat kellett emberhátrányban játszani, de a mai meccs jó példa, hogy sosem lehet feladni. Az erő és a szellemiség, ami minket jellemez, az, ami átsegített minket. Sokkal jobban kell figyelni a meccsek kezdésére, hiszen múlt héten és most is gyengébb első félidőt produkáltunk, ezen változtatni kell majd.

Jakob Vestergaard: Ellentétes félidőket láthattunk, az elsőben a jelenlegi maximumunk környéken játszottunk, de a második félidőben Kiss Éva és Amorim kitűnő teljesítménye megtorpantott bennünket, elvesztettük az önbizalmunkat, es nem sikerült utolérni a győrieket.

Kiss Éva: Sajnálom, hogy így kellett beszállnom a meccsbe, de örülök, hogy tudtam segíteni a csapatnak. Óriásit küzdöttünk, nagyon büszke vagyok a lányokra!
 

Hatalmas gratula a Csapatnak!
Hajrá ETO, hajrá Győr! 

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés 3. forduló
2016.10.28. 17:00
Bukarest
CSM Bucuresti - Győri Audi ETO KC: 24 - 27 (13 - 9)
játékvezetők: Joanna Brehmer, Agnieszka Skowronek (POL)