A mérkőzést Korsós, Mörk, Bódi, Amorim, Groot, Broch, Tóth hatos kezdi védekezéssel, a kapuban Grimsbö. Első támadásából eredményes a dán együttes. a második találat Jörgensené a 3. percben, aztán Amorim mutat be egy szép átlövést (2-1). Jensen leronahásból szerzi a harmadik hazai gólt. Aztán egy kipattanót megszerezve Pedersen találata által 4-1 az állás az 5. percben. Gyönyörű labdamenetet követően Mörk játékba hozza Broch-t (4-2). De Woller góllal válaszol (4-2). Tóthot kiküldik kétpercre, és büntetőt lőhet a Midtjylland, Jörgensen nem hibázza el (6-2). Grimsbö bemutat egy gyönyörű védést. Jörgensen átlövésből az alsóba juttatja a labdát, 7-2-re vezetnek a dánok a 11. percben, amikor Ambros Martín időt két. Mörk hetest harcol ki, be is lövi (7-3). Jensené a nyolcadik hazai találat egy rosszul ellőt kipattanót megszerezve. Broch megint lehetőséget kap Mörk által a 16. percben (8-4). Burgaardé a kilencedik hazai gól a 18. percben hazai időkérést követően. Korsóst kiküldik kétpercre pihenni a játékvezetők belülvédekezésért, és büntetőt is lőhet Jörgensen a 19. percben (10-4). Jörgensen ismétel, most balkettőben (11-4). Knedlikova bemutatkozik egy szép szélső találattal (11-5). Görbicz megtalálja a rést a falban, megszerzi első gólját a 23. perc elején (11-6). Burgaard emeli a hazaiak előnyét. Amorim hetes szerez, amit Görbicz értékesít (12-7). Lerohanás végén az üresen maradt dán kapuba Broch íveli a labdát (12-8). Amorim próbálkozása másodjára is hetest ér, aminek elvégzéséhez Görbicz állhat a vonalhoz (12-9). Blohm által ismét négy van közte a 29. perc derekán (13-9). Jensen még rá tesz eggyel (14-9). Amorim-Broch összjáték végén 14-10, és az utolsó másodpercben Kristiansen ellövi Kissnek, amivel kialakult az első játékrész eredménye 15-10. 

A második játékrész első támadásából Groot góllal kezd (15-11), de érkezik is a válasz Augustesen részéről balszélen (16-11). Mörk neve mellé jegyezhető egy szép találat a következő támadásban (16-12). Mörk bejátssza Brochnak, aki nem véti el (16-13). Kristiansen messziről talpról elengedett labdája betalál, a másik oldalon Groot lövi be (17-14). A dánok szélről felkanyarodott gólt szereznek. Groot hetest harcol ki, amit Mörk mellé lő, Ambros Martín időt kér a hatodik percben. Groot villan újra, bemegy két ember közé (18-15). Kristiansen megállíthatatlan a 9. percben, berobog két ember közé (19-15). Mörk szépít (19-16). Burgaard passzívnál felemelkedik (20-16). Korsós balszélen elég nagy szögből lőhet, és be is talál, aztán jön is válasz a másik oldalon, marad a közte négy (21-17). Amorimot értetlen okok miatt leültetik a játékvezetők a 15. perc elején. Aztán hetest lőhetnek a dánok, Jörgensen belövi (22-17). A 16. percben Ambros Martín időt kér. Jobbszélen Knedlikova szerzi a tizennyolcadik győri gólt. Labdaszerzést követően Broch lövi a tizenkilencediket a 17. perc legelején (22-19). Blohm lövi a következő hazai gólt (23-19). Kristiansen emeli a dán előnyt, aztán Ambros Martín kikéri utolsó timeoutját a meccsen. Görbicz hetesből megszerzi a huszadik ETO-gólt (24-20). Amorim átlövésből kiszúrja a hosszú felsőt (24-21) a vége előtt hat perccel. Kristiansen megint hatalmas lendülettel talpról ellövi (25-21). Blohm emeli ötre a különbséget a 16. percben (26-21). Blohm kétpercet kap, Görbicz újra büntetőt lőhet, (26-22). Jörgensen lövi a 27. hazai gólt (27-22). Utoljára még Görbicz szépít a végeredményen egy középen talpról elengedett lövéssel. 27-23-ra elszenvedi első vereségét az Audi ETO.

Ambros Martín szerint alulmúlta ma magát csapata: „A mérkőzés eleje sajnos megint nem jól sikerült, kialakult egy nagy hátrányunk, amelyet a végéig nem sikerült már ledolgoznunk. Az első félidőben sok hibával játszottunk, nem értük el a saját magunk átlagos szintjét sem. A második félidőben többször próbáltunk két gólra felzárkózni, de sajnos ez nem sikerült. Talán túl magabiztosak voltunk saját teljesítményünket illetően, az azonban látható, hogy gyengébb napunkon még gondjaink adódhatnak.”

Nycke Groot korábbi klubcsapata ellen lépett ma pályára: „Sok hibával játszottunk védekezésben, ezután folyamatosan a hátrány ledolgozására törekedtünk, ami túl sok energiát emésztett fel. Az ellenfél ma nagyszerűen játszott, mi pedig messze voltunk a jó formától.”