Pigniczki Krisztina a tizennégy éves lányok edzője büszke játékosai hétvégén nyújtott teljesítményével. „December 3-án, szombaton az első mérkőzést a Sárvári Kinizsi SE csapata ellen játszottuk, ahol biztos győzelmet arattunk,mint ahogy a következő Simontornya SE ellen is. Harcos csapattal volt dolgunk, egy-két apró sérülést összeszedtünk, de a kézilabda minden elemében mi voltunk a jobbak.
Vasárnap következett a helyi Szombathelyi KKA csapata, itt nem a csapatunk legjobbjai játszottak, de ettől függetlenül a lányok nagyon magabiztos játékot mutatva szerezték meg a győzelmet.
Majd délután a Debreceni sportiskola ellen vívtuk a döntőt, amely során két veretlen csapat csapott össze. Szenzációs támadójáték, védekezés és mögötte egy kiváló kapusteljesítménnyel végig fölényben játszottunk. A szünet után harcosabb lett a Debrecen, mi kicsit fáradtunk, nehezebben ment a góllövés, de továbbra is előnyben voltunk. A végjáték izgalmakat hozott, hiszen kiegyenlített az ellenfél, majd nekünk és nekik is volt még esélyük a góllövésre, de nem jártunk sikerrel. Így maradt a döntetlen. A párharcot a gólkülönbség döntötte el, ami nekünk kedvezett, így elhódítottuk a legszebben csillogó érmet, mi lettünk a kupa győztesei.
A
legjobb játékos díját kapusunk, Holczinger Petra kapta.”

Ruskó Katalin az U12 csapat edzője is nagyon elégedett tanítványaival. „Hat csapatos nemzetközi torna volt, mindenki játszott mindenkivel. A két legszínvonalasabb mérkőzéseinket a Debrecen és a házigazda Szombathely ellen játszottuk. Debrecen csapatát fej-fej melletti küzdelemmel de 15-13-ra legyőztük. A házigazda elleni rangadón óriási csatában szép játékkal 12-11-re sikerült nyerünk.
Nagyon elégedett vagyok a lányokkal, jól játszottunk, fegyelmezetten védekeztünk, óriási szívvel küzdöttünk és a végsőkig bíztunk magunkban. Megérdemelten lettünk a torna legjobbjai.
A torna
gólkirálynője Farkas Eszter lett.”

Az U10-es csapatunk a szintén nagyon szép eredménynek számító ezüst éremmel térhetett haza. Korosztályában a legtöbb gólt lőtte, tehát gólkirálynő lett Tallós Csilla, a legjobb játékosnak járó elismerést Kiss Diána kapta. 

Gratulálunk Csajok!