1. félidő

A Győri Audi ETO kezdőcsapata: Görbicz, Groot, Amorim, Broch, Mörk és Bódi, Grimsbö a kapuban.
A mérkőzést a Larvik csapata kezdi, elsőként ők találnak kapuba, majd néhány perces gólcsendet követően Breistol (0-2) megszerzi csapata második gólját is. A győriek első gólját Amorim szerzi (1-2), majd Frafjord eredményes (1-3). Az összecsapáson egyelőre kevés gól esik, a 11. percbe lépve Groot az ellenfél hatosáig jutva a hálóba bombáz (2-3). A Larvik büntetőt harcol ki, Kiss Éva érkezik a győriek kapujába, azonban Kurtovic értékesíti a hétméterest (2-4). Görbicz sárga lapos figyelmeztetést kap a 13. perc közepén védekezéséért, rövid labdajáratást követően Kurtovic ismét Grimsbö kapujába talál (2-5) – ezt követően Ambros Martin él elsőként az időkérés lehetőségével a 14. perc közepén.
Hársfalvi kihagyott helyzetét követően Riegelhuth lerohanásból szerez gólt (2-6). Nora Mörk fantasztikus labdaszerzését követően ismét támadhat a Győr, azonban egyelőre nem sikerül bevenniük Sandra Toft kapuját - Mörk azonban megtöri a gólcsendet, betörésből eredményes (3-6). A győri lányok felpörögtek, Groot is betalál (4-6) – a vendégcsapat vezetőedzője is felhasználja első időkérési lehetőségét 4-6-os állásnál.
Amorim Brochnak passzol beállóba – vele szemben elkövetett védekezéséért két perces kiállítással jutalmazzák Frafjord-ot, továbbá hétmétereshez jut a Győri Audi ETO, melyet Mörk értékesít (5-6). A Larvik sikertelen támadását követően gyors ellentámadásból Groot ismét betalál – döntetlenre hozza ezzel az állást (6-6) az első félidő 21. percére. Kurtovic szerez gólt (6-7), a győriek remek védekezést mutatnak be, labdához is jutnak, a támadás során Amorim büntetőt harcol ki - Mörk 7-7-re korrigálja az eredményt. Ezt követően Stange átlövésből eredményes (7-8), Elghaoui labdavesztését követően ismét támadhat a Larvik. (Sárga lapos figyelmeztetés a Larvik vezetőedzőjének a 25. percbe lépve. )
Frafjord beállóból szerez gólt (7-9), majd gyors lerohanásból Thea Mörk lő Grimsbö hálójába (7-10). Thea Mörk szép megoldásból, kínai figurából gólt szerez - bal szélről bombáz Grimsbö kapujába, négyre növeli ezzel a vendégcsapat előnyét (7-11). Ezután Amorim passzolt Elghaouinak, beállóból hétmétereshez juttatja a győrieket, Mörk pedig magabiztosan értékesíti ezt a büntetőt is (8-11). Az első félidő utolsó gólját Puhalák szerzi bal szélről (9-11), csapatunk így két gólos hátránnyal várja a második félidőt.


2. félidő

A félidei szünetet követően Amorim szerzi a második félidő első gólját (10-11), majd a következő győri támadásban való védekezéséért kétperces kiállítást ítélnek a játékvezetők Kurtovicnak - Görbicz belövi a megítélt hetest (11-11). Kétperces kiállítást kap Groot, majd Anja Hammerseng veszi be Grimsbö kapuját (11-12). Nora Mörk Sandra Toft hálójába bombáz – ezzel Mörk az ötödik gólját szerzi a mérkőzésen (12-12). Gyors lerohanásból Puhalák Szidónia is belövi ziccerét, megszerezve második gólját (13-12). A Larvik hibázik támadásban, melyet Nora Mörk nem hagy büntetlenül, lerohanásból is gólt szerez – már 2 gólos a Győr előnye (14-12). Görbicz bal szélről kapura lő, Toft hárít - azonban Knedlikova megszerzi a kipattanót és gólt szerez. Érkezik is a gyors válasz (14-13) a Larvik részéről, majd Stange egyenlítő gólt szerez. (14-14). 
Stange kétperces kiállítást kap a második félidő 11. percében, emberelőnyben támadhat a Győr, azonban Knedlikova kihagyja a helyzetet jobb szélről - gyorsan kijavítja hibáját és lerohanásból gólt szerez (16-15). Groot-ot ismét kiküldik két percre, Tomori 17-15-re kozmetikázza az eredményt, betörésből szerzett góljával. A Larvik büntetőhöz jut, melyet Breistol értékesít (17-16). A győriek támadásban hibáznak, ezt kihasználva Thea Mörk lerohanásból a kapuba talál (17-17). Puhalák befut a falba, Tomori rövid labdajáratást követően Toft hálójába lő (18-17). Hamar jön a válasz a Larvik részéről (18-18). Groot és Grimsbö az ellenfél együttesének rossz indítását követően összeütköznek, a második félidő 17. percének derekán – Grimsbö helyére Kiss Éva érkezik a kapuba. Broch hetest harcol ki, Frafjord kétpercet kap – Mörk magabiztosan lő a kapuba (19-18). Büntetőt harcol ki a Larvik, Kurtovic keze nem remeg meg, belövi (19-19). Groot gólt szerez (20-19), majd Kiss Éva hárít – felrobban az Aréna. A Larvik egyenlít (20-20), majd Riegelhuth egy gólos előnyhöz juttatja csapatát – érkezik a gyors válasz Bódi jóvoltából (21-21). Groot talpról hatalmas gólt szerez (22-21)– a norvég csapat időt kér a második félidő 22. percének elején. Kurtovic góljára Puhalák válaszol (23-22), tartjuk az egy gólos győri vezetést. A két csapat fej-fej mellett halad, Gro Hammerseng góljára Bódi válaszol, Amorim gyönyörű passzát összeszedve (24-23). Kurtovic hétméterest értékesít, a mérkőzésen sokadszorra döntetlen az állás (24-24). Frafjord gólt szerez beállóból (24-25) – Ambros Martin időt kér a 25. percben, 1 gólos hátránynál.
Gro Hammerseng gólját követően, Ambros Martin kikéri harmadik idejét is (24-27) – bő két és fél perccel a meccs vége előtt. Visszatérve a pályára Bódi betalál (25-27), jó védekezésünknek köszönhetően Amorim egyre csökkenti a Larvik előnyét (26-27).
Amorim támadó szabálytalanságot követ el, a Larvik ellentámadásából azonban Broch labdát szerez, végigviszi és a mérkőzés vége előtt 20 másodperccel kiegyenlít (27-27) – a Larvik időt kér.
Támadhat a norvég csapat – 3 másodperccel a vége előtt szabaddobást kapnak, azonban az átlövést Grimsbö hárítja.

A végeredmény: 27-27
 



Moen Tor Odvar: „Így a mérkőzés után kissé csalódott vagyok, hiszen kezünkben volt a győzelem, úgy érzem ma mi voltunk a jobbak. Ha az összecsapás előtt megkérdeztek volna, aláírtam volna ezt az eredményt. Nagyon makacsul követtünk azokat az irányvonalakat – főleg védekezésben-, amiket elterveztünk és ebben nem is hagytuk magunkat megzavarni. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, folyamatosan játékban vannak, de mindig képesek teljes erővel a következő feladatra koncentrálni és őszintén szólva libabőrös lettem attól a teljesítménytől, amit ma mutattak.”

Frafjord Marit Malm: „Nehéz meccs volt, de úgy éreztem, hogy nagyon magabiztosan játszottunk és jó érzésem volt egész végig. Ha úgy játszottunk volna, mint az első félidő elején, akár nyerhettünk is volna. Ez a mai meccs megmutatta, hogy az elmúlt mérkőzéseket akár a bajnokságban, akár a BL-ben milyen hozzáállással játszottuk - nagyot küzdöttünk, igazi csapatként játszottunk és nem estünk kétségbe, ha hátrányba kerültünk. Csatlakozom az edzőnkhöz, én is elfogadtam volna előzetesen az egy pontot, de most kicsit csalódott vagyok, hogy csak egy pont lett belőle.”

Ambros Martin: „Elsőként szeretnék gratulálni az ellenfélnek – az első félidőben sokkal jobban játszottak, mint mi és azért a teljesítményért is elismerésem fejezem ki, amit a középdöntőben eddig mutattak. Két nagyon különböző félidő volt – első a védekezésről és komoly harcról szólt, nagyon sok lövőhelyzetünk volt és sokat hibáztunk, ami még idegesebbé tett minket. A második játékrészre teljesen más meccs lett - sok támadással, kevés védekezéssel. Ekkor tudtuk átvenni a vezetést, azonban nem sikerült pontot tennünk az összecsapás végére. Sajnos nem tudtuk tovább növelni az előnyt, de így végül elégedettek vagyunk – ha rosszul játszunk is és remek ellenféllel találjuk szembe magunkat, akkor elégedettek lehetünk, pontelőnyünket is megőriztük.”

Kari Aalvik Grimsbö: „A kapuból nagyon komoly harcnak tűnt, ami a pályán zajlott, nagyon sok hibát követtünk el, emiatt idegessé váltunk, de úgy érzem meccsben maradtunk, tartottuk a lépést az ellenfelünkkel. Próbáltunk arra koncentrálni, hogy javítsunk a helyzetkihasználásainkon, nagyon erős ellenfélre számítottunk, ami be is igazolódott - igazi kemény fizikai ütközet volt a mai. Rossz napot fogtunk ki, így örülünk ennek az egy pontnak is. Természetesen hiszek abban, hogy ez a mai küzdelem a jövőre pozitív hatással lesz majd ránk és jobbak leszünk a következő meccseken. Nagyon jó meccs volt, nagyon jó hangulatban, kiváló közönség előtt.”