A nőknél az NB I küzdelmei az Európa-bajnokság miatt szünetelnek, az alsóbb osztályokban azonban nincs megállás.
 A serdülő bajnokságban Siófokra látogattak a ETO-s lányok, és megsemmisítő vereséget mértek a mindössze öt akciógólt szerző hazaiakra (8:45). Gulyás Katalin tízszer, Szölösi Patrícia hétszer volt eredményes, Komjáti Klaudia és Jagadics Beatrix pedig "lehúzták a rólót".
Az NB III-ban a múlt heti Dunaszeg elleni hazai vereséget követően Pannonhalmára szólította a sorsolás csapatunkat. Sikerült kiköszörülni a csorbát, a tizenhárom gólos Soós Martina vezette együttes magabiztos győzelmet aratott (21:32).
Az NB II-es ETO III Ajkán szomorította el a hazai szurkolókat. A félidőben már tíz góllal vezetett az együttes, a végére pedig egy híján húszra dagadt a különbség (28:47). A legjobb győri a tizenhárom találatot jegyző Deáki Dóra volt.
 Az NB I/B-ben a pécsiek léptek pályára a Magvassy sportcsarnokban. Igazi rangadó volt az ifik találkozója, hiszen a mérkőzés előtt csak jobb gólkülönbségének köszönhetően vezette a tabellát a PEAC az ETO előtt. Szinte az egész meccsen a baranyaiaknál volt az előny, azonban a győri lányok az utolsó négy percet 5:0 arányban megnyerték, így nagy küzdelemben kicsikarták a győzelmet (30:27), és a táblázat élére ugrottak. Kisfaludy Anett tizenhárom gólja nélkülözhetetlen volt a  sikerhez.

 

 A felnőttek is fordulatos mérkőzést vívtak. A 20. percben még 10:5-re vezetett a Pécs, azonban a félidőre már döntetlen volt az állás. A második játékrészben magához ragadta a kezdeményezést a győri csapat, az "apró lépések taktikáját" követve fokozatosan ellépett ellenfelétől, és végül három góllal megnyerte a találkozót (27:24). Kisfaludy Anett kilenc, Drávai Gyöngyi hét góllal (utóbbi emellett  érett játékkal) járult hozzá a sikerhez. Ki kell még emelni Oross Nilla nagyszerû ziccervédéseit. 

 

 Az OSB-s fiúk a Dorog vendégeként bizonyították, hogy nem véletlenül állnak első helyen csoportjukban. 10:2-es első 12 perc után úgy nyert fölényesen az ETO, hogy valamennyi mezőnyjátékosunk a kapuba talált (27:41). A csütörtöki dorogi győzelem után hétfőn a Tatabánya látogatott Győrbe, ám az egykori bányászcsapaton is átrobogtak fiataljaink. Elsősorban a nyolcgólos Szabó Balázsnak és a hétszer betaláló Németh Gábornak köszönhető a biztos siker (40:29).
Újra nyert, így már hat meccs óta tartó győzelmi sorozatot tudhat maga mögött az NB I-ben ificsapatunk: Deáki István tanítványai 39:33-ra verték a Százhalombattát. Jól kezdte a mérkőzést az ETO, hiszen a 7. percben már 9:2 volt "ide", és bár a szünetre a battaiak faragtak egy keveset a hátrányból, a második félidő közepén, 28:18-nál már megvolt a "közte tíz" is. Szabó Balázs tizenegy akciógólt szerzett, nem sokkal maradt el tőle a Horváth Adrián (8), Iváncsik Ádám (6) és Németh Gábor (6).

A mérkőzések jegyzőkönyvei az Utánpótlás menüpont alatt olvashatók.