Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) immár egymást követő negyedik alkalommal nyújt lehetőséget a szurkolóknak, hogy megválasszák a 2016/2017-es Bajnokok Ligája szezon ALL-STAR csapatát. A versenysorozat prémium minősítésű szponzora, az UNIQUA jóvoltából első alkalommal, online szavazás keretében adhatják le voksaikat az érdeklődők.
A szavazás 2017. április 5-én (szerdán) vette kezdetét és 2017. május 2-án (kedd) éjfélig tart.

Az elmúlt esztendő hatalmas sikerét követve – több mint 28.000 szurkoló vett részt a szavazáson – az érdeklődők idén is leadhatják voksaikat a Bajnokok Ligája 50 szereplőjére. A szavazók nem csak az egyes posztok kiválóságai közül válogathatnak, hogy kitüntessék a megtisztelő ALL-STAR csapattag címmel, ugyanis megválasztásra kerül a legjobb védő játékos, a legjobb1994 után született fiatal játékos, valamint a legjobb edző is.

Az idei évben jelölt játékosok nem kevesebb, mint 18 nemzetet képviselnek, 12 különböző klubból, melyek mind résztvevői a női Bajnokok Ligája versenysorozatnak. Az egymással versenyben álló kézilabdások a szezonban nyújtott összteljesítményük – gólerősségük mellett védekezésben nyújtott teljesítményük, blokkolási hatékonyságuk, gólpasszaik száma és a kritikus helyzetekben döntési hatékonyságuk került vizsgálat alá – alapján érdemelhették ki, hogy a jelöltek között szerepeljenek.
Nagy örömünkre szolgál, hogy csapatunk hat tagja – Kari Aalvik Grimsbø, Nycke Groot, Görbicz Anita, Eduarda Amorim, Yvette Broch és Nora Mørk – továbbá vezetőedzőnk, Ambros Martin is a jelöltek között szerepel.

Az ALL-STAR csapat kihirdetésére 2017. május 6-7-én, a TIPPMIX EHF FINAL4 alkalmával, Budapesten kerül sor.

A jelöltek névsora ITT található

Szavazataikat ITT, az oldalakat végigléptetve tudják leadni

A játékosok részletesebb bemutatása ITT olvasható (angol nyelvű oldal)

A szavazás a véghajránál jár, de még van lehetőségük, hogy leadják utolsó szavazataikat a Győri Audi ETO KC kiválóságaira!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!