A győriek felállása: Görbicz, Amorim, Groot, Broch, Mörk és Bódi, a kapuban Kiss Éva. A mérkőzés első találatát Micijevic szerezte, Görbicz és Bódi válaszolt (2-1). Czifra beállóból eredményes, Görbicz büntetőt értékesített (3-2). Molnár is feliratkozott a gólszerzők listájára, majd Micijevic lerohanásból Kiss lába között pattintotta a labdát a hálóba (3-4). Czifra kétperces kiállítást kapott Groot-tal szemben elkövetett szabálytalankodásért, Broch lerohanásból szerzett egyenlítő gólt, majd Amorim passzából újabb gyönyörű találatot jegyezhettünk a holland beálló neve mellett (5-4). Kovács átlövésből szépített, Görbicz irányítóból, test mellett elengedett fantasztikus találattal válaszolt. Tomori is bemutatkozott lerohanásból szerzett góljával, kétgólos győri vezetésnél időt kért a Dunaújváros (7-5). Broch és Bódi lerohanásból eredményesek – négygólos győri előny az első játékrész feléhez érve (9-5). Mörk büntetőből ötre növelte a hazai csapat előnyét, Grosch balszélről faragott csapata hátrányán. Kovács kétperces kiállítást kapott Mörk-kel szembeni szabálytalan védekezésért, majd Mörk be is talált (11-6). Kudor talpról, Hársfalvi lerohanásból talált be, majd ismét Kudor a gólszerző (12-8). Tomori futtából, hatalmas erővel lőtt Csapó hálójába, Mörk labdát szerzett védekezésben – Groot hatalmas lendülettel, ziccerből talált be (14-8). Görbicz szemfüles keresztpasszából Knedlikova hétre növelte a hazai előnyt, Kudor újabb találatával már háromnál jár (15-9). Elghaoui büntetőt harcolt ki – Karnik kétperces kiállítást kapott védekezésben, Hársfalvi szép ejtéssel értékesítette a büntetőt. Mörk a kipattanót összeszedve egész pályás gólt szerzett, példáját követve Knedlikova is saját térfeléről lőtt a dunaújvárosi kapuba – kilenc gólos győri vezetés két perccel a félidei szünet előtt. Elghaoui találatával tízgólos különbség alakult ki a 30. percbe lépve, Amorim még tudta fokozni, azonban érkezett a gyors válasz Takácstól (20-10).
Félidei eredmény: 20-10

Szalai góljával indult a második félidő, Kovács folytatta a dunaújvárosi gólgyártást, Amorim válaszolt (21-12). Grosch gólját néhány perces gólcsendet követően Mörké majd Micijevicé követte. Elghaoui beállóból talált be, majd büntetőt lőhetett a hazai együttes – Bódi értékesítette, ismét tíz a különbség (24-14). Türelmes labdajáratást követően Szalai talált be, majd Bódi szélről újabb gólt szerzett (25-15). Kovács becselezte magát a győri hatosig és be is talált Kiss kapujába, majd Micijevic tovább faragott a hátrányon (25-17). Kovács szép testcselt követően ajtó-ablak helyzetből újabb találatot szerzett, majd Rácz-Vincze várta a hatoson a labdát és fel is iratkozott a gólszerzők listájára – hatra csökkent a győri előny (25-19). Groot átlövésből szerezte második gólját – majd labdát szerzett és Mörköt indította, aki hatalmas lendülettel érkezve talált be. Kovács öt gólnál jár, Elghaoui lerohanásból harmadik találatát szerezte (28-20). Rácz- Vincze gólját követően időt kért a Dunaújváros – majd Elghaoui lerohanás-gólt szerzett, négynél jár, mint Kudor, az újabb gól szerzője. Amorim csapata harmincadik gólját szerezte, tíz perccel a mérkőzés vége előtt nyolcgólos győri vezetés (30-22). Amorim kétperces kiállítást kap védekezésben szabálytalankodásért, Elghaoui góljára Szalai válaszolt (31-23). Türelmes labdajáratást követően Amorim beugrásból lőtt hatalmas gólt – Elghaoui egymás után kétszer talált be, tizenegyre növelve csapata előnyét. A fiatalok is a pályán, kapuban Binó Boglárka, a mezőnyjátékosok között pedig Hudák – a Dunaújváros élt harmadik időkérési lehetőségével is (34-23). Rácz-Vincze üresen maradt a győriek hatosán, élt is a lehetőséggel – tízgólos hazai vezetés szűk négy perccel a lefújás előtt. Pál is a pályán, átlövésből magabiztos bombázott a dunaújvárosi kapuba, Micijevic válaszolt. Elghaoui nyolcadik gólját szerezte, Micijevic kétperces kiállítást kapott a győri beállós ellen elkövetett szabálytalankodásért (36-25). Grosch szélről szépített, Karnik gólját követően Puhalák kétperces kiállítást kapott a mérkőzés utolsó másodpercében – az időntúli heteshez Kovács érkezett, hibázott, így kialakult a végeredmény: 36-27
Végeredmény: 36-27

Ambros Martin: „Nem tudtuk, mire számítsunk, milyen lesz a csapat teljesítménye a hétvégi kemény küzdelmek után, de elégedettek vagyunk, hogy különösebb nehézségek nélkül sikerült ma győznünk – fontos két pontot szereztünk, ezáltal egy újabb lépést tettünk a magyar bajnoki cím megszerzése felé.”

Asma Elghaoui: „Nagyon örülök a győzelemnek, és hogy sikerült góljaimmal hozzájárulnom a csapat sikeréhez. Remélem, a szezon végén a magyar bajnoki címet is begyűjtjük – dolgozunk keményen, hogy a hátralévő mérkőzéseket is sikerrel vegyük.”