A győriek a következő sorral álltak fel a kezdéshez: Puhalák, Amorim, Elghaoui, Görbicz, Mörk és Knedlikova, kapuban Kiss. Görbicz érkezett a mérkőzés első heteséhez, magabiztosan értékesítette is, majd Puhalák és Bardi gólja következett (2-1). Puhalák befutott a falba, Görbicz passzát összeszedve már a második találatánál jár. Elghaoui góljára Bouti válaszolt, majd Knedlikova találata következett (5-2). Mörk is beszállt a gólgyártásba, csapata hatodik találatát szerezte – Vukojevic balszélről válaszolt. Elghaoui büntetőt harcolt ki – Bízik kétperces kiállítást kapott vele szemben védekezésért, Puhalák kihagyta a hétméterest. Görbicz szemfüles passzát Elghaoui összeszedte, melyből újabb győri találat született (7-3). Bízik büntetőből faragott a hátrányon, Kopecz saját kilenceséről talált Kiss kapujába (túlzottan kijött a kapujából) miután a hazai csapat elveszítette a labdát támadásban. Görbicz, Puhalák majd Moharos góljai következtek (10-5) – időt kért a Mosonmagyaróvár. Mörk büntetőt harcolt ki – Görbicz értékesítette, ezzel a győri csapatkapitány harmadik góljánál jár. Bízik újabb büntetőt értékesített, majd Tomori is megszerezte első találatát a mérkőzésen. Vukovic, majd Moharos gólja következett balszélről (13-7). Élő góljára Tomori duplán válaszolt – Gyimesi kétperces kiállítást kapott. Vukojevic, Bódi és Groot gólja következett – két perccel a félidei szünet előtt nyolcgólos győri vezetés (17-9). Kopecz góljára Puhalák válaszolt – negyedik találatát szerezte. Időntúli szabaddobásból Gyimesi talált be – ezzel kialakult a félidei eredmény: 18-11

Elghaoui beállóból szerzett góljával indult a második félidő, majd védekezésben kétperces kiállítást kapott. Bízik kétperces kiállítást kapott, amiért nem engedte elvégezni Mörknek a bedobást. Knedlikova szélről, Mörk átlövésből eredményes – tízgólos győri előny a mérkőzés második félidejének ötödik percébe lépve (21-11). Húzásból Amorim előtt megnyílt a fal, ziccerből bombázott a vendégek kapujába. Bízik lerohanásból, testcselt bemutatva szép megoldásból szerzett gólt, Knedlikova gyors góllal válaszolt (23-12). Gyors egymásutánban Gyimesi és Puhalák is betaláltak, Groot és ismét Puhalák (okos ejtés-)gólja következett – 26-13-as állásnál időt kért a vendégcsapat edzője. Moharos találatával tizennégy a különbség – Kiss büntetőt hárított, majd Elghaoui megszerezte negyedik gólját a mérkőzésen (28-13). Moharos negyedik gólját szerzi – szép csellel megverte védőjét és gyönyörű gólt szerzett, csak úgy, mint Groot (30-13). Bízik büntetőt értékesítve, Hajtai lerohanásból faragott csapata hátrányán – Mörk viszont hatalmas bombagólt szerzett (31-15). Gerháth átlövésből, Vukojevic szélről szépített, Tomori futtából bombázott a vendégek hálójába (32-17). Bouti beverekedte magát a győriek hatosáig és újabb gólt szerzett, Mörk átlövésből negyedik gólját szerezte. Pál is bemutatkozott átlövésből szerzett találatával, Tomori gólját követően Amorim kétperces kiállítást kapott – büntetőt lőhetett Horváth, Binó azonban ismét hárított. Szemerey egész pályás gólt szerzett, Binó túlságosan előre jött kapujából. Tomori öt perccel a vége előtt tizenhétre növelte az ETO előnyét, védekezésben ellenfelével történő ütközést követően sérült lábához kapott, remélhetőleg nem komoly a baj - Bódi lerohanásból talált be (37-19).
A mérkőzésen több gól nem született, a végeredmény: 37-19.

A Győri Audi ETO KC hazai pályán aratott fölényes győzelmének köszönhetően a tizenharmadik magyar bajnoki címét ünnepelheti.
BAJNOKOK VAGYUNK!

Ambros Martin: „Igaz, még hátravan három mérkőzés a bajnokságból, de nagyon örülök, hogy már magyar bajnoknak nevezhetjük magunkat. Az európai szinten legkeményebb versenysorozaton, a Bajnokok Ligáján már túl vagyunk – nem volt egyszerű, hiszen párhuzamosan harcoltunk két fronton is, és problémákkal is küzdöttünk, melyek úgy gondolom, csak megerősítettek minket.”

Puhalák Szidónia: „Nagyon jól kezdtünk, már az elején magunkhoz ragadtuk a vezetést, úgy érzem, nem adtunk esélyt az Óvárnak. Mindenki felszabadultan játszott, meg tudtuk tartani a gólkülönbséget, sőt növelni is tudtuk – ez vezetett a győzelmünkhöz.”