A győriek vezetőedzője elégedett tanítványai idei teljesítményével, örömmel elevenítette fel a szezon legszebb pillanatait és még azt a nehézségekkel kikövezett utat is, amit bejártak, hogy egészen a csúcsra jussanak.

„Nagyon elégedett vagyok, hogy véghezvittük a szezonban, amit akartunk, néha kisebb „kitérőkkel” igaz, de szurkolóink töretlen támogatását élvezve. Néha épp azok az értékes és tanulságos momentumok, amikor nem mi emelhetjük magasba a trófeát, de úgy érzem az idei szezonban nyújtott teljesítményünkkel és hozzáállásunkkal kiérdemeltük, hogy learathassuk munkánk gyümölcsét és élvezhessük minden pillanatát.
A szezon azonban még nem ért véget, szeretnénk az utolsó mérkőzéseket vereség nélkül zárni, annak ellenére is, hogy a híreknek megfelelően néhány játékosunkra műtét vár – ebből is látszik, mennyire kemény időszakon vagyunk túl. Fiataljainknak még sokat kell tanulniuk, főként az edzéseken, hogy a felnőtt mezőnyben is megállják a helyüket, de jó úton haladnak, és ha így folytatják, a jövőben bizonyíthatnak.”
– válaszolta kérdéseinkre Ambros Martin.

A hétvégi program:
K&H női kézilabda liga 24. forduló
2017. május 20. (szombat) 18 óra, KÖFÉM Sportcsarnok Székesfehérvár
Alba Fehérvár KC – Győri Audi ETO KC

Játékvezetők: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor

A mérkőzés alakulása az MKSZ honlapján írásos tudósítás formájában nyomon követhető.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!