A győriek a következő sorral álltak fel a kezdéshez: Puhalák, Amorim, Elghaoui, Görbicz, Mörk és Bódi, a kapuban Kiss. A hazai csapat első gólját Ishitate szerezte, Mörk és Bódi válaszolt (1-2). Ishitate becselezte magát a hatosig, újabb találatot jegyezhetünk a neve mellett. Mörk büntetőt harcolt ki, be is lőtte (2-3). Bandelier és Groot góljai következtek, majd Lavko egymás után két büntetőt is értékesített (5-4). Amorim becselezte magát a hazaiak hatósáig és Herr hálójába bombázott – Mendy kétperces kiállítást kapott, majd újabb Amorim-találat következett, méghozzá saját kilenceséről, üres kapuba. Lavko átlövésből talált be, Mörk góljával ismét vezet a Győr (6-7). Ishitate egyenlített, Mendy előnyhöz juttatta csapatát. Bandeliert kiállították a játékvezetők védekezésben elkövetett szabálytalankodásért, Görbicz büntetőt értékesített (8-8). Ishitate és Puhalák találatait Bódi lerohanás-gólja követte, miután védekezésben labdát szerzett. Ishitate ismét beverekedte magát a győriek hatosáig és újabb gólt szerzett – Ambros Martin időt kért a mérkőzés 14. percében, 10-10-es állásnál. Szépen kidolgozott támadás végén Groot talált be, majd Bódi következett lerohanásból (10-12). Amorim találatára Mendy válaszolt, Májer Groot visszarántásáért két percre a kispadra kényszerült – időt kért az FKC. Groot találatával háromgólos a vendégek előnye nyolc perccel a félidei szünet előtt. Gjorgjijevska góljára Mörk válaszolt, majd ismét Gjorgjijevska talált be (13-15). Amorim beugrásból, Mörk kilenc méterről bombázott Herr kapujába – négygólos gólkülönbség Görbiczék javára négy perccel az első játékrész vége előtt. Szemfüles fehérvári labdaszerzést követően Mendy talált be, Amorim válaszolt (14-18). Puhalák lerohanásból befutott a falba, Amorimtól kapott labdából újabb gólt szerzett. Groot találatával hatra nőtt a győri előny, több gól már nem született a félidőben.
Félidei eredmény: 14-20 

Puhalák lerohanás-góljával kezdődött a második félidő, majd büntetőt lőhetett az FKC, amit Lavko értékesített – Amorim kétperces kiállítást kapott. Mendy labdát szerzett és saját térfeléről talált be az üres győri kapuba. Groot góljával ismét hat a különbség (16-22), Amorim és Mörk tovább növelték a vendégelőnyt (16-24). Amorim ziccerből talált be, Bódi szélről magabiztos kézzel értékesítette helyzetét – tízgólos győri vezetés a második félidő kilencedik percében (16-26). Mörk megállíthatatlan, átlövésből majd büntetőből talált be. Mayer majd Tilinger faragott a Fehérvár hátrányán, Görbicz átlövésből volt eredményes. Tilinger neve mellett újabb találatot jegyezhetünk, Görbicz lerohanásból válaszolt, csapata harmincadik gólját szerezve (19-30). Amorim beállóból, Lavko büntetőből eredményes, majd Görbicz és Hársfalvi góljai következtek – időt kért a hazai csapat (20-33). Bő tíz perccel a vége előtt fiatalított az ETO, pályán Hudák, Pál és Szilovics. Tilinger találatára Pál takarásból, test mellett elengedett bombával válaszolt (21-34). Lavko és Mendy szépített, majd Mendy labdaszerzésből kétszer is eredményes volt (25-34). Hudák találatára Tilinger válaszolt, Májer kétperces kiállítást kapott Sziloviccsal szembeni védekezéséért. Hajduch is bemutatkozott szélről, Mendy átlövésből talált be Binó kapujába (28-35), a mérkőzésen több gól nem született.
Végeredmény: 28-35 

Ambros Martin: „Nagyon köszönöm a fehérvári csapatnak a mérkőzést, az első félidőben sok problémát okoztak nekünk. Sokan azt gondolhatták, hogy könnyebben vesszük ezt a mérkőzést, de sérültjeink is vannak, viszont nagyon örülök, hogy játékosaim mosollyal az arcukon játszottak, élvezték a játékot. Az utolsó két mérkőzésen még mindig van célunk, szeretnénk úgy befejezni a szezont, ahogy elkezdtük, mosollyal az arcunkon. Nagyon szeretném megdicsérni fiataljaink egész éves munkáját, keményen megdolgoznak minden egyes percért, amit a pályán tölthetnek, rengeteget segítenek nekünk.”

Deli Rita: „Azt kértem a csapatomtól, hogy a győri védelmet törjük fel. Az első félidő utolsó utolsó perce és a második félidő első tíz perce egyértelműen a Győré volt, nem tudtunk válaszolni a gyors emberek akcióira, de lerohanásból sok gólt lőttünk. Volt tartása a csapatnak, ennek nagyon örülök, felszabadultan játszottunk.”

Pál Tamara: „Szerencsére nagyon jól sikerült a szezon, igaz a Magyar Kupát nem így terveztük, de nekünk, fiataloknak az is hatalmas élmény, hogy a világ legjobbjai között játszhatunk. Remélem, hogy mi is minél többet tudunk majd segíteni az elkövetkező időszakban a csapatnak és levetkőzzük az izgalmat, ami azért még sokakon látszott.”

Mendy Claudine: „Úgy gondolom az első húsz percben jól játszottunk, utána megnehezítette a dolgunkat a Győr. Mindenképp pályára akartam lépni ma, annak ellenére is, hogy sérült a kezem, hiszen már az is hatalmas élmény volt, hogy a Bajnokok Ligája győztessel mérkőztünk meg.”