A győriek a következő sorral kezdtek a mérkőzésen: Hársfalvi, Elghaoui, Amorim, Groot, Mörk és Bódi, a kapuban Kiss. Groot és Farkas góljaival indult a mérkőzés, majd Mörk tovább növelte a győri gólok számát, gyors oda-visszában újabb találatok következtek (3-2). Mörk újabb találatát Hársfalvi szélső gólja követte – háromgólos győri előny a mérkőzés ötödik percének végéhez közeledve. Nze Minko is feliratkozott a gólszerzők listájára, egymás után két találatot jegyezhetünk a neve mellett, majd Elghaoui is bemutatkozott (6-4). Triscsuk is megszerezte első gólját a mérkőzésen, egyre faragva a hátrányt, Mörk pedig még egy kétperces kiállítást is kapott. Groot test mellett bombázott a vendégek hálójába, majd ezt meg is ismételte, Nze Minko válaszolt (8-6). Groot újabb villanását követően időt kért a Siófok. Mörk ismét betalált, így ő már háromnál, Elghaoui kettőnél jár - Janjusevic szépített (11-7). Elghaoui, Moharos és Jezic góljai következtek, Knedlikova góljával hatgólos a győri előny a mérkőzés 18. percének derekán (14-8). Elghaoui tovább növelte az előnyt, Ferenczy kétperces kiállítást kapott védekezésben elkövetett szabálytalankodásért. Groot átlövésből ötödik gólját szerezte tíz perccel a félidei szünet előtt, majd néhány perces gólcsendet követően Moharos lerohanásból talált be – nyolcgólos győri előnynél (17-9) a Siófok időt kért. Ferenczy góljára Elghaoui válaszolt, majd ismét Ferenczy eredményes. Hársfalvi szélről gyönyörű megoldást választott, majd Agbaba találata következett – Afentáler két percre a kispadra kényszerült a játékvezetők ítélete alapján, majd Agbaba ismét faragott a Siófok hátrányán. Ambros Martin hét másodperccel a szünet előtt időt kért, szépen kidolgozott támadás eredményeképp Amorim találatával zárult a félidő.
Félidei eredmény: 20-13

Amorim góljával indult a második félidő, majd néhány perccel később ismét ő bombázott átlövésből az ellenfél kapujába. Such szélről eredményes, majd Amorim és Nze Minko góljai következtek (23-15). Groot hatodik góljára Janjusevic válaszolt. Amorim megállíthatatlan, újabb találata mellé még Jezic kétperces kiállítást is kapott védekezésben elkövetett szabálytalanságért, Elghaoui találatával tízgólos differencia alakult ki (26-16). Farkas faragott a hátrányon, majd Amorim és Hársfalvi góljai következtek. Janjusevic és Nze Minko találataira Szilovics válaszolt, így ő is megszerezte első gólját felnőtt bajnoki mérkőzésen. Nze Minko újabb gólját követően Jezic kétperces kiállítást kapott, a győri büntetőhöz Pál érkezett – magabiztosan értékesítette (30-20). Janjusevic gólját Farkas találata követte lerohanásból, majd Afentáler is bemutatkozott a felnőtt mezőnyben (31-22). Such második találatát szerezte hat perccel a mérkőzés vége előtt, labdaszerzést követően Agbaba lőhetett ziccert, Binó nem tudta hárítani (31-24). Pál újabb büntetőt lőhetett, ezt is magabiztosan értékesítette (32-24). Moharos gyönyörű passzából Szilovics eredményes, majd Such büntetőt harcolt ki – Binó büntetőt hárított, de a kipattanót Duzsik belőtte. Pál találatára már nem érkezett válasz, kilencgólos győri győzelem alakult ki a mérkőzés végére.
Végeredmény: 34-25

Horváth Roland:
„Gratulálok a Győrnek a győzelemhez. A mérkőzéssel kapcsolatban nagyjából erre számítottunk, nyilvánvalóan próbáltunk felkészülni az ellenfél játékosaiból, arra törekedtünk, hogy góljaik számát lejjebb vigyük, de a védekezésünk kevésnek bizonyult. Próbáltam minden játékosomnak lehetőséget adni, a fiataljaink is remekül szerepeltek, ennek nagyon örülök.”

Ambros Martin: „Gratulálok a Siófoknak a mai mérkőzéshez. Sokkal inkább örülünk úgy az eredménynek, hogy az ellenfél mindent megpróbált megtenni, hogy megnehezítse a dolgunkat, ez sokkal értékesebbé teszik a győzelmünket. Boldog és szomorú is vagyok, hiszen ez volt az utolsó mérkőzésünk hazai pályán és a szezonnak is hamarosan vége, de örülök, hogy győzelemmel zártunk. Remek dolog, hogy fiatal játékosok mindkét csapatnál bizonyíthattak, tudtunk terhet rakni a vállukra és remekül megállták a helyüket. Sajnálom, hogy nyáron nem fogunk mérkőzéseket játszani, de szükségünk van pihenőre, sérültjeink is vannak, viszont várjuk az új szezont, ahova újult erővel térünk vissza.”

Duzsik Nikolett: „Óriási megtiszteltetés volt pályára lépni a Győr ellen és külön örültem, hogy gólt is szereztem. Szeretnék további sok sikert kívánni nekik az utolsó fordulóhoz!”

Pál Tamara: „Meglepődtünk, mikor mi fiatalok, mindannyian együtt felkerültünk a pályára, reméljük, hogy lesz erre még később is többször alkalom, és tudjuk majd így segíteni a csapatot.”