Kántor Kata edzőt kérdeztük erről a szezonról.
„A Gyermekbajnokság U11-es versenyében 22 lány kapott lehetőséget a Győri ETO KC I. csapatában. A Tóth László régió alapszakaszának "A" csoportjában szerepeltünk. A 14 mérkőzésből egyetlen vereséggel jutottunk a felsőházba, ahol mind a 8 mérkőzést megnyertük. A régiós küzdelmekből azonos pontszámmal, a tabella 2. helyén jutottunk az országos elődöntőbe a Győri ETO KC II. csapata mögött. Az országos elődöntő mérkőzései már keményebb küzdelmeket hoztak. A Kozármisleny ellen nem sikerült a bravúr, így csak 2 ponttal ugyan, de lemaradtunk az országos döntőről.
Csalódott mégsem vagyok, hiszen a szezon mérlege: 28 mérkőzésből 25 győzelem, 3 vereség.
Büszke vagyok a lányokra, mert láttam az arcokat, a gesztusokat a meccseken, edzéseken és éreztem, nagyra értékelik a lehetőséget, mert a mérkőzés tapasztalat, rutin, amit szereztek a fejlődésük szempontjából semmivel nem helyettesíthető.
A csapat nyár végén alakult, formálódott, változott és úgy gondolom, ilyen rövid idő alatt szép eredményt értünk el, számos nagyszerű egyéni teljesítménnyel. Külön kiemelném a 2006-ban született lányokat, akik szintén meghatározó tagjai voltak a csapatnak.
Amit még nagyra értékelek és fontosnak tartok, végig jó hangulat, lelkesedés és összetartás jellemezte a csapatot.”

A csapat tagjai
kapusok: Bognár Réka, Gál-Deschmann Csenge , Németh Henriett, Takács Liza
Mezőnyjátékosok: Balatoni Dorka, Balogh Vivien, Bordás Bianka, Csernyánszky Dóra,Farkas Rebeka, Nyerges Anna, Pereira Natália, Schmidt Karina, Raczenböck Blanka, Varga Dóra, Vasvári-Tóth Lilla, Wagner Kata, Zuber Hanna, Granát Dorka, Kiss Diána, Németh Petra, Rédecsi Polett és Tallós Csillag.

Gratulálunk a szép teljesítményhez!
Jövőre várunk vissza Benneteket szeretettel!