Pánczélné Ruskó Katalin, edzőnőt kérdeztük a csapat szezonbeli teljesítményéről.
„Az idei évben az U13-as korosztályban versenyeztek a lányok.
A gyermekbajnokságban az alapszakaszt nagy arányú győzelmekkel zártuk és ezt a magabiztos formánkat vittük tovább a felsőházba, ahol szintén sikerült mindenkit legyőznünk, így toronymagasan szereztük meg bajnoki címet.
De ebben az évben sajnos nem ez volt a legnagyobb feladatunk. Nagyon nehezen indult a szezon, mert kisebb, nagyobb kihagyások nehezítették több kiváló csapattag mérkőzésen és edzésen való részvételét. Tudom, a csapatnak nagyon nehéz volt elviselni - főleg lelkileg - a csapattársak kiválását. Mivel sok tehetséges játékosunk van, ezért nem keseredtünk el, igyekezett mindenki elfogadni az új feladatát és tenni a dolgát. Nagyon komoly munka van a lányok háta mögött, amiben nem csak a fizikális munkát értem. Az edzések mellett sokat beszélgettünk, segítettük és motiváltuk egymást. Ezért is voltunk több tornán, ahol a játék mellett a csapategység erősítése is cél volt. Az év végére a kényszerpihenőn lévő játékosok is újra pályára léphettek, és a végső győzelmeket már a csapattal együtt ünnepelhették.
Olyat tapasztaltam ebben az évben, amit még soha. Nagyon sokat tanultam tőlük én is! Nagyon büszke vagyok a csapatomra!”

Csapatagok: Bors Rebeka, Lampert Frida, Nagy Dorina, Győri Johanna, Nagy Nilolett, Kovács Kata, Varga Emília, Takács Fanni, Papp Vivienn, Lukácsy Kitti, Hideg Hanna, Farkas Eszter, Mészáros Alexandra, Havasi Virág , Sztankovics Kyra, Nagy Rebeka, Tallós Kamilla, Benczik Liza

Gratulálunk a remek teljesítményhez!