A hosszú nyári szünetet követően az Audi Aréna Győr ismét labdapattogástól hangos, hiszen már javában zajlik a 2017/2018-as szezon felkészülési időszaka.
A Silkeborg elleni négygólos győzelmet követően, a győri lányok második felkészülési mérkőzésére augusztus 12-én (szombaton) hazai környezetben, az Audi Aréna Győrben kerül sor. Görbicz Anitáék ellenfele ez alkalommal a nagy múltú Vasas SC együttese lesz, akik jó néhány év másodosztálybeli kitérőt követően ismét az NB I-ben szerepelnek. Hazánk egyik történelmileg legsikeresebb kézilabda csapata számos rangos cím – EHF-bajnokok ligája győztes, tizenötszörös magyar bajnok és tizenkétszeres Magyar Kupa-győztes – birtokosaként korántsem nevezhető újoncnak az első osztályban, az idei szezonra a bennmaradást tűzték ki célul. A szombati edzőmérkőzés remek erőpróba lesz a bajnokság kezdete előtt.

A felkészülési mérkőzés 2017. augusztus 12-én (szombaton) 18 órakor az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.

Az aréna – a megszokottól eltérően – egy órával a mérkőzés kezdete előtt, 17 órakor nyitja kapuit.
Kérjük kedves szurkolóinkat, a belépéshez az Audi Aréna Győr északi (1-es főút felőli) és a déli (Audi Aréna Shop melletti) oldalbejáratát használják.

Az esemény díjmentesen látogatható.

Az Audi Aréna Shopban pedig megvásárolható  „A játék kicsit másKÉPp”, a Győri Audi ETO új fotókönyve!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!