Huszonegyedik alkalommal rendezték meg 2017. augusztus 6-12. között Európa egyik legnagyobb kézilabdás eseményét, a Cell-Cupot. Az idei esztendőben 21 ország 147 csapata mérte össze erejét a torna párharcai során.
A Győri Audi ETO KC utánpótlás bázisának színeiben, a VSK Dunaszerdahely „A” és „B”, valamint a Győri ETO KC Ikervár együttese utazott el Veszprémbe, hogy megmérettesse magát a hatnapos kézilabdás eseményen. A 2005. január 1. után született lányok (U12-es korosztály) kategóriájában 16 csapat szállt versenybe az értékes nyereményekért.

Utánpótlás csapataink remekül szerepeltek, az alábbi eredményekkel búcsúztak a tornától:
VSK Dunaszerdahely „A”2. helyezett                edző: Brunczvik Tünde
Győri ETO KC Ikervár – 3. helyezett                       edző: Horváth János
VSK Dunaszerdahely „B” – 13. helyezett              edző: Straka Mária


Az ezüstcsapat edzője, Brunczvik Tünde értékelte tanítványai teljesítményét:
„A csoportmérkőzések alkalmával magabiztosan meneteltünk, minden meccset megnyertünk. Ahhoz, hogy bejussunk a legjobb négybe, a Budaörs csapatát kellett legyőznünk (18-8-as végeredmény született), a döntőbe jutásért pedig a Debrecen együttese következett. Az elődöntőben aratott kilencgólos győzelemnek köszönhetően egyenes út vezetett számunkra a fináléba, ahol a szegediek vártak ránk. A döntő első félideje nem úgy sikerült, mint ahogy elterveztük, kifogtunk egy rossz napot – nem működött a védekezés, ennek következtében rengeteg büntetőt ítéltek ellenünk. A második félidőben feljavult a játékunk, összeállt a védekezés, fel is zárkóztunk egy gólra – a végén viszont ismét hibáztunk és kialakult a 15-12-es végeredmény, a szegedi együttes javára.
Nem szomorkodunk, így is nagyon szép eredményt értünk el, gratulálok a lányoknak!”



A csapat tagjai: Puha Katarina, Mészáros Anna, Németh Réka, Kázmér Emese, Kohút Réka, Németh Lilla, Alfoldy Rebeka, Szelle Lilianna, Gányovics Miriam, Dórák Amina, Takács Eliska, Takács Beáta, Silvia Flóra


Horváth János tanítványai a dobogó harmadik fokára állhattak fel, győzelmi sorozatukat egyetlen vereség szakította meg, így lemaradtak a döntőről.
„A csoportmeccseken a Békéscsaba ellen 21-5-re, a kínai Qingdao Zhenjiang ellen 46-2 -re, a Gödöllő ellen 23-3-ra győztünk. A felsőházi rájátszásban a Siófokot megvertük (23-11), a döntőbe kerülésért a Szeged csapatától szenvedtünk vereséget (11-16). Végül a bronzmérkőzésen a Debreceni Sportiskola ellen fölényes győzelmet (23-7) arattunk.”

A csapat tagjai: Csendes Bella, Dávid Kíra, Takács Liza, Major Zoé, Bérczi Dorka, Kövér Luca, Turi Bianka, Németh Júlia Emma, Temesvári Natália, Gönczöl Vivien, Halázs Viktória Napsugár, Szakonyi Evelin


Az VSK Dunaszerdahely „B” csapatát egyel fiatalabb korosztály, 2006-2007-es születésű játékosok alkották, akik Straka Mária vezetésével, két győzelemmel a hátuk mögött a 13. helyen végeztek.

Gratulálunk a csapatok szép eredményeihez!