Az NB I-es bajnoki program módosulása miatt egy héttel korábban kezdődik a szezon a Győri Audi ETO KC együttese számára – 2017. szeptember 2-án (szombaton) 18.45-től a DVSC-TVP csapatát fogadják Ambros Martín tanítványai hazai közönségük előtt.
A két csapat utoljára 2017 áprilisában, a Magyar Kupa elődöntőjében találkozott, ahol a zöld-fehérek magabiztos húszgólos (34-14) győzelmet arattak ellenfelük felett. A 2016/2017-es magyar bajnokságot hetedik helyen záró Debrecen a Magyar Kupában egészen a bronzéremig menetelt. Mindkét együttes kerete változott az új idényre, így a szombati összecsapás remek erőpróbának ígérkezik.

Az Érd elleni utolsó felkészülési mérkőzésen parádés védéseket bemutató Kiss Éva is izgatottan készül a szombati meccsre: „Már várjuk, hogy kezdődjön a bajnokság. Nem lesz könnyű dolgunk szombaton, hiszen a Debrecen is erősödött a nyáron, de mindent megteszünk, hogy jó mérkőzéssel indítsuk az idényt.”
 

FIGYELEM!
A találkozóra érvényes jegyek értékesítését kizárólag a mérkőzés napján, a mérkőzést megelőzően két órával (16.45-től) kezdjük meg az Audi Aréna Győr pénztárában. Online jegyvásárlásra ez alkalommal nincs lehetőség.

A zöld-fehér együttes további bajnoki mérkőzéseire 2017. szeptember 4-től (hétfő) indul a jegyértékesítés – személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a www.jegymester.hu felületén.


A szombati mérkőzés a B. Pech Katalin és Vágvölgyi Mária játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.
Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.45-kor.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!