Két győri a lelátón foglat helyet az MTK elleni bajnoki meccsen, de mindeközben ketten hosszabb szünet után ismét pályára léphettek. Althaus és Puhalák kívülről nézte, ahogy Grimsbö és Groot a társakkal melegített az Elektromos Csarnokban. A hazaiak kezdték meg a meccset, és Tóth révén az első gólt is ők szerezték. Broch egy szép góllal válaszolt az első támadásunkból. Kiss kezdett a kapuban, előtte a Bódi, Mörk, Oftedal, Amorim, Broch, Görbicz hatosnak szavazott bizalmat Ambros Martín. Oftedal révén vezettünk, majd Broch növelte az elönyt. Kovács révén zárkózótt az MTK, majd Nora Mörk hozta helyzetbe Bódit középen és ismét zördült a hazai háló (2-4). Broch harcolt ki egy hetest, Görbicz Anita pedig nem hibázott. Hetest kaptak a hazaiak is, Gorilska azonban a felső lécre lőtte a büntetőt. Amorim is feliratkozott a gólszerzők közé a 8. perc elején, majd Mörk lőtte az újabb győri gólt. Kiss elkapta a fonalat, szép védéseket mutatott be, majd Oftedal is betalált a hazaiaknak. Gorilska leütötte Oftedalt, ezért két percig emberelőnyben támadhatott az Audi ETO. Bódi gyorsan kihasználta az emberfórt (2-9). Gyorsan időt kértek a hazaiak, de újabb gólt Amorim révén mi szereztünk, sőt egy perccel később ismét betalált Duda, igy Broch 16. percben szerzett gólja után már 10 góllal vezettünk (2-12). Groot, Hansen és Tomori is beállt a meccsbe, utóbbi lőtte 13. gólunkat. A védekezés továbbra is remekül működött, támadásban Varga váltotta Brochot. Tóth egy eladott labdát követően hosszú, hazai gólcsendet tört meg. Amorim góljára (3-14) Kovács válaszolt, majd Groot álompasszát Broch váltotta gólra. Karnik hetesből szépített a 24. perc elején (5-15). Oftedal gyönyörű passzát követően Knedlikova is gólt szerzett, majd Broch lőtte 5. gólját a meccsen, aztán egy perccel később a hatodikat is (5-18). Karnik góljára Hansen válaszolt gyorsan, majd Kovács és ismét Hansen lőtte a gólokat. Karnik újabb hetest értékesített, erre pedig ismét Hansen válaszolt győri oldalról. Sallai gólja volt a félidő zárómomentuma, 9-21-állt 30 perc játék után az eredményjelzőn.

A második félidőben Grimsbö kezdett a kapuban, ez első gólt pedig Bódi révén mi szereztük, majd Grimsbö mutatott be két védést, Oftedal pedig gólt szerzett. Gorilska lőtte a hazaiak első gólját a második játékrészben. Sallai találata után (11-23) Mörk eresztett meg egy alsó lövést, erre Slakta válaszolt gyorsan. Amorim elkezdte a gólgyártást a második félidőben is, majd Karnik lőtt be egy hetest. Ambros Martín időkérése után Mód szerezte az első gólt, majd Mörk is betalált (14-26). Oftedal révén lerohanásgólt szereztünk, majd Amorim szerezte 6. gólját a meccsen. Elkezdtek potyogni a gólok, Tóth, majd Mörk talált be. A harmincadik győri találat látványosra sikeredett, Görbicz adta fel a kínait Mörknek, aki nem is hibázott. Slakta góljára Broch válaszolt, majd a második hazai időkérést követően Oftedal lőtt szép gólt. Grimsbo-t negyed óra múltán váltotta vissza Kiss a kapuban, Tóth már neki lőtte a 17 hazai gólt. Karnik gólja után kétperces kiállítást kapott, Broch szerzett emberelőnyben újabb találatot. Valovics is feliratkozott a góllövők közé a meccsen, majd Hansen volt eredményes, majd nemsokkal később kétperces büntetéssel súlytották védekezésben. A megítélt büntetőt Kiss Éva védte ki. Tomori emberhátrányban is betalált, majd Gorilska gólja következett két góllal egymás után. Broch már 9-nél járt (21-36), majd Tóth lőtt gólt. Hansen gólját követően jött a harmadik hazai időkérés is. Blazsek is gólt szerzett, majd Hansen „egyazegyezett” gyönyörűen. Az utolsó percekre csak a gólkülönbség volt kérdéses, Sallai gólja után Fodor talált be. Sallai újabb góljára Groot válaszolt, ezzel 40-25-re nyertünk az MTK otthonában.  

Ambros Martín:

"Nagyon jó ritmusban tudtunk játszani, ami főleg azért örömteli, mert két hete nem játszottunk tétmeccset. Az első félidővel elégedett vagyok, de mindenképpen gratulálok az MTK-nak, mert nagyon szimpatikusan küzdve nem adták fel a találkozót."