A Siófok KTC KFT együttese nagy reményekkel vág neki a 2017/2018-as szezonnak, melyről mi sem tanúskodik jobban, mint a csapat összetételében bekövetkezett jelentős változások – ahogy ők fogalmaztak „Új címer, új csapat, új szakmai stáb – régi célok.” A siófokiak vezetőedzője, Lars Rasmussen számára fontos, hogy játékosai fegyelmezetten, igazi csapatként harcoljanak, a felkészülésben pedig elsősorban a taktikára helyezik a hangsúlyt.
(Forrás: www.siofokkc.hu)

A két együttes a felkészülési időszakban már találkozott egymással – jó iramú, küzdelmes, gólokban gazdag mérkőzésen végül döntetlen (Siófok KTC KFT – Győri Audi ETO KC: 30-30) eredmény született. A zöld-fehérek gőzerővel készülnek, hogy revansot vegyenek ellenfelükön a csütörtöki összecsapáson – kétségkívül izgalmas mérkőzés elébe nézünk!


FIGYELEM!
Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy hazai magyar bajnoki mérkőzéseink előtt továbbra is törekszünk arra, hogy előmérkőzésként utánpótlás csapatainkat szerepeltessük az Audi Aréna Győrben. Az utánpótlás bajnokság lebonyolításában bekövetkezett változások miatt azonban a megrendezésre kerülő ifjúsági és/vagy serdülő meccseken klubunk feltörekvő tehetségei nem a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának aznapi bajnoki ellenfelének utánpótlás csapataival mérik össze erejüket.
A szeptember 21-én (csütörtökön) 18 órakor megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – Siófok KTC KFT felnőtt magyar bajnoki mérkőzést megelőzően az ifjúsági I. osztályban szereplő csapatunk 14 órakor, a leány serdülő I. osztályban szereplő csapatunk 16 órakor a Kozármisleny SE csapatai ellen lépnek pályára.
Az utánpótlás mérkőzések díjmentesen látogathatók.
Utánpótlás csapataink szeptemberi programját már megtalálják honlapunkon! (Utánpótlás oldal– Program fül alatt)


A K&H női kézilabda liga 3. fordulójának találkozójára 2017. szeptember 21-én (csütörtökön) 18 órakor az Audi Aréna Győrben kerül sor – az M4 Sport élőben közvetíti az összecsapást.

Jegyértékesítéssel kapcsolatban weboldalunk jegyinfó felületén tájékozódhatnak.

A csütörtöki mérkőzés a Bacs József – Bóna Szabolcs játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.
Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.00-kor.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!