1. félidő
A győriek az alábbi felállásban kezdték a mérkőzést: Bódi, Mörk, Oftedal, Broch, Amorim és Görbicz, a kapuban Kiss. A találkozó első gólját Mörk szerezte átlövésből, Görbicz szélről kapcsolódott be a gólgyártásba – Damjanovic szépített (2-1). Broch beállóból talált be a Balaton-partiak kapujába, majd lerohanásból Görbicz újabb gólt szerzett (4-1). Amorim átlövésből négyre növelte a hazai előnyt, Bódi is felavatta a siófokiak hálóőrét. Perianu találatára Bódi válaszolt, zsinórban kétszer talált be szélről. Janjusevic kétszer is eredményes volt, Mörk talpról bombázott a vendégek hálójába (9-5). Elghaoui lerohanásból háromra csökkentette csapata hátrányát a mérkőzés első félidejének feléhez érve, Groot gyorsan válaszolt (10-6). Janjusevic átlövésből talált be – Amorim betörésből próbálkozott, szép megmozdulása büntetőt ért, melyet Görbicz értékesített is (11-7). Amorim átlövésből hatalmas bombagólt szerzett, majd Knedlikova is bemutatkozott a siófoki kapusnak (13-7). Kétperces kiállítást kapott Groot-tal szemben elkövetett szabálytalankodásáért Schuch, Görbicz újabb hétméterest értékesített – hétgólos győri előny (14-7) nyolc perccel a félidei szünet előtt. Gnabouyou is feliratkozott a gólszerzők listájára, Görbicz keze csapata harmadik büntetőjénél sem remegett meg. Stine gyönyörű megoldással, betörésből szerzett gólt – két perccel a félidő vége előtt Hansen is bemutatkozott (17-8). Ambros Martín időkérését követően nem született több gól – Hansen időntúli szabaddobást lőhetett, nem sikerült betalálnia, így maradt a kilencgólos győri előny a félidőre.
Félidei eredmény: 17-8

2. félidő

Háromperces gólcsendet követően Jezic szerezte a második félidő első gólját, majd kétperces kiállítást kapott védekezésben elkövetett szabálytalanságáért, majd Bódi újabb találatot szerzett. Kiss parádés formában véd, Perianu büntetőjét is hárítani tudta. Elghaoui beállóból szerezte csapata tizedik találatát, Kiss újabb gyönyörű védését követően Amorim lerohanásból talált be (19-10). Mörk góljával tízgólos a különbség, melyből Perianu szélről gyorsan faragott is (20-11). Janjusevic büntetőt értékesített, Broch beállóból talált be, Mörk találatával ismét tíz a különbség a hazaiak javára (22-12). Bódi lerohanásból tovább növelte a győri előnyt – időt kért a Siófok. Groot két percre a kispadra kényszerült, az emberelőnyt kihasználva Aoustin szélről beugrásból volt eredményes (23-13). Aoustin lerohanásból Grimsböt is felavatta, majd Tomori és Mörk góljai következtek (25-15). Aoustin újabb találatot szerzett, majd Such második kiállítását is megszerezte – időt kért Ambros Martin. Oftedal második gólját lőtte a mérkőzésen, Amorim ajtó-ablak szituációból újabb találatot szerzett – Perianu szépített (27-17). Knedlikova befutott a falba, s góljával ismét megörvendeztette a hazai szurkolótábort – Elghaoui beállóból válaszolt. Amorim hatalmas bombát engedett el a siófoki védőfal mellett, Oftedal betörésből csapata harmincadik gólját szerezte (30-18). Tomori kiállításának köszönhetően emberhátrányban fejezi be a mérkőzést a hazai csapat, Perianu egymás után kétszer is eredményes volt, majd Mörk találatával megszületett a végeredmény: 31-20
Végeredmény: 31-20

Lars Rasmussen: „Egy olyan napot fogtunk ki, amikor sokan betegség miatt kénytelenek voltak kimaradni a keretből. Nagyon gratulálok az ellenfélnek, hiszen egy rendkívüli csapatról van szó.
Természetesen fáradtak és csalódottak vagyunk, de nem értük el a megfelelő szinten egy nagyon jó Győr ellenében. A második félidőben javult a helyzet, nagyobb sebességgel és kevesebb hibával játszottunk, azt gondolom, az már elfogadható volt. Gratulálok az ellenfelünknek, sokat tanulunk ebből a mérkőzésből.”

Katarina Jezic: „Szeretem a kemény mérkőzéseket és magas szinten játszani, számomra ezt jelenti a kézilabda – ma azonban sajnos nem voltunk hasonló szinteken sem, mint az ellenfelünk. Szeretnék gratulálni a Győr győzelméhez. Mint vezetőedzőnk említette, több sérültünk és beteg játékosunk is van, de ez nem lehet kifogás a ma mutatott teljesítményünkre – tanulunk a mai mérkőzésből és előre tekintünk.”

Ambros Martín: „Szeretnék gratulálni a Siófoknak a szezon során eddig nyújtott teljesítményükhöz, az eddigi teljesítményük felhívta a figyelmünket arra, hogy ha nem játszunk kellőképp figyelmesen, kihasználják. Az első félidőben remek volt a védekezésünk, ez magabiztosságot adott nekünk, és a második félidőben is hasonlót szerettünk volna megvalósítani. Gratulálok a csapatomnak és készen állunk az újabb kihívásokra.”

Anja Althaus: „Harcos küzdelem volt, minden apró pillanatért, sikerért meg kellett harcolnunk a pályán. Nagyon örülök, hogy ennek a csapatnak a részese lehetek, figyelünk egymásra és az edzői utasításokra, s jó volt azzal az érzéssel pályára lépni, hogy teljesen felkészültnek éreztük magukat.”